BFGoodrich-kesärenkaat

BFGoodrich-kesärenkaat edustavat keskihintaisten kesärenkaiden kategoriaa ja tarjoavat erinomaista jarrutuspitoa sekä kuivalla että märällä alustalla. Tutustu BFGoodrich Advantage -kesärenkaisiin ja tilaa renkaat sekä asennus Euromasterin verkkokaupassa.

KATSO HINNAT

 

Hyvän hinta-laatu -suhteen kesärengas

BFGoodrichin tuotteet sopivat kaikenlaisiin ajoneuvoihin. Ne antavat ihanteellisen ohjaustarkkuuden, pidon ja ajonautinnon.

BFGoodrichin valikoimassa on renkaita niin kaupunki- ja perheautoihin kuin urheiluautoihinkin. Tiukkojen laatuvaatimusten ja kilpailukokemuksen ansiosta BFGoodrichin kesä- ja talvirenkaat täyttävät valikoivimmankin asiakkaan vaatimukset.

Advantage henkilöautoihin ja katumaastureihin   BFG_Advantage_Summer.png

BFGoodrich Advantage tarjoaa mukavaa ja turvallista ajoa henkilö- ja SUV-autoihin. Renkaan jarrutusmatka kuivalla ja märällä ajoalustalla on lyhyempi ja sen hallittavuus ja ohjautuvuus märällä ovat paremmat kuin edeltäjällään.  Renkaan käyttöikä on pitkä - saat hyvää vastinetta rahoillesi! 

 

Urban Terrain SUV-autoihin

Tutustu Urban Terrain -renkaaseen, joka on tarkoitettu 4x4-, SUV- ja Crossover-autohin: koe ainutlaatuista ajonautintoa ja jämäkkää pitoa kaikilla kesäkeleillä.

All-Terrain T/A KO2 kestää vaikeimmissakin olosuhteissa

Tutustu myös BFGoodrichin huippurenkaaseen All-Terrain T/A KO2:een, joka pärjää vaikeissa ja monipuolisissa ajo-olosuhteissa. Sen ominaisuuksia on parannettu aikaisempaan tuotteeseen nähden, ja rengas myös kestää pidempään.