Rengashotelli

Osta renkaillesi hotellipaikka ja saat:

list item 1Säilytyksen valitsemaasi toimipisteeseen
list item 2Renkaiden allelaiton kaudelle
list item 3Renkaiden kuntotarkastuksen sisältäen ilmanpaineiden korjauksen ja pesun
list item 4Vakuutuksen renkaille säilön ajaksi

PYYDÄ TARJOUS

Rengashotelliverkostomme kattaa lähes koko Suomen.

Näin toimii Euromasterin rengashotelli

1 Valitse sijainti

Valitse haluamasi toimipiste ja sovi aika.

2 Tuo renkaat

Tule pisteellemme ja luovuta renkaat säilöön. Tämän voi tehdä myös allelaiton (vaihdon) yhteydessä.

3 Renkaat ovat säilössä

Me säilytämme renkaitasi vakuutettuna ja saat ne taas alle, kun niitä tarvitset.

4 Nouda renkaat

Varaa aika ja nouda renkaat. Voit myös allelaittaa renkaat säilöstä ja jättää nykyiset säilöön uudelle kaudelle.

 

Varausten hallinta

Voit varata ajan renkaiden vaihdolle helposti verkossa klikkaamalla tästä. Mikäli sinulla on jo varattu aika, mutta haluat perua sen, voit hallita varauksia ja tietojasi Euromasterin asiakasportaalissa osoitteessa oma.euromaster.fi.

AVAA PORTAALI

Varaa renkaille säilytys lähimmällä palvelupisteelläsi

Pyydä alla olevan lomakkeen kautta tarjous rengashotellikaudesta valitsemallasi Euromaster-palvelupisteellä. Tarkka hinta rengashotellikaudelle määräytyy mm. Auton renkaiden koon mukaan.

 

 

 

Oletko jo rengashotelliasiakkaamme?

Varaa aika renkaiden vaihdolle

Euromasterin rengashotelliasiakkaana pidämme huolen sinusta ja talvi- tai kesäkauden renkaanvaihdon koittaessa ehdotamme sinulle aikaa renkaanvaihdolle etukäteen. Voit myös varata itse ajan säilössä olevien renkaiden vaihdolle kalenterista verkkosivuillamme.

Palvelu: RENKAIDEN VAIHTO SÄILÖSTÄ ALLE

VARAA AIKA

Varaa renkaiden tuonti tai nouto

Mikäli olet jo rengashotelliasiakkaamme ja haluat tuoda tai noutaa renkaasi toimipisteestämme itse, voit varata ajan verkossa tuontia tai noutoa varten. Mikäli renkaiden vaihto on ajankohtaista, suosittelemme varaamaan renkaiden vaihdon ja voit jättää renkaat samalla hotellille.

Palvelu: RENKAIDEN TUONTI TAI NOUTO

VARAA AIKA

Tietoa rengashotellipalvelusta

Mikä on rengashotelli?

Tarjoamme suosittua rengashotellipalvelua kaikilla palvelupisteillämme ympäri Suomen. Rengashotelli tarjoaa vaivattoman ja edullisen tavan säilyttää autosi renkaita silloin, kun ne eivät ole käytössä. 

Säilytämme rengashotelliasiakkaidemme renkaat  vakuutettuina optimaalisissa säilytysolosuhteissa, suojassa renkaille haitallisilta UV-säteilyltä. Ajokauden vaihtuessa keväisin ja syksyisin, rengashotellipalveluun kuuluu renkaiden allelaitto ja ammattilaisten suorittama renkaiden kuntotarkastus, ilmanpaineiden tarkistus ja korjaus sekä renkaiden pesu. 

Sinun tarvitsee ainoastaan nauttia ajamisesta.

Mitä rengashotellikausi ja mitä rengashotelli maksaa?

Euromasterin rengashotellin alueellisen hinnan saat selville valitsemalla toimipisteen ja pyytämällä tarjouksen tai olemalla muulla tavoin meihin yhteydessä. Hinnoittelu on alueellista. 

Miten renkaita säilytetään?

Kun renkaasi kirjataan säilöön, pesemme renkaat, tarkistamme niiden kunnon ja säilytämme ne vakuutettuina kauden ajan optimaalisessa lämpötilassa. Haluamme osaltamme edistää turvallisuuttasi liikenteessä ja kerromme noudon yhteydessä sinulle huomiomme renkaiden kunnosta ja urasyvyyksistä.

Missä Euromaster toimii?

Euromasterin rengashotelliverkosto kattaa suuren osan Suomesta ja yltää aina Hangosta Rovaniemelle. Voit valita kattavasta verkostostamme sinua lähimmän toimipisteemme ja ei hätää: mikäli varatun kauden aikana muutat, voit noutaa renkaat ja tuoda ne toiselle Euromasterin toimipisteelle.

Tietoa rengashotellipalvelusta

 

Euromasterin tarjoama rengashotellipalvelu tarjoaa helpon tavan renkaiden säilytykseen. Tarjoamme autosi renkaille luotettavan ja turvallisen säilytyksen, renkaille optimaalisissa olosuhteissa.

 

Renkaat säilytetään renkaille optimaalisessa lämpötilassa, ja säilössä ne ovat turvassa renkaille haitalliselta UV-säteilyltä.  Kaikki renkaat säilytetään vakuutettuina, ja ammattilaisemme hoitavat puolestasi myös renkaiden kuntotarkistuksen kauden vaihtuessa.
Rengashotelli tarjoaa ratkaisun renkaiden säilytykseen kesä- ja talvikauden ajan.

 

Edullinen rengashotelli takaa, että renkaiden kunto ei heikkene säilyttäessä niitä varomattomasti. Auton renkaiden säilytys on usein kiellettyä taloyhtiöiden kellarissa Rengashotelli on optimaalisin ratkaisu auton renkaiden kausisäilytykseen.

 

Tuodessasi auton renkaat Euromasterin rengashotelliin, koulutettu henkilökuntamme tekee renkaille kuntotarkistuksen ennen niiden säilömistä vakuutettuina rengashotelliin. Kauden vaihtuessa voit varata renkaiden vaihdon kätevästi sähköisen ajanvarauksemme kautta, ja voit saapua allelaittoon kun se sinulle parhaiten sopii. 
Rengashotellimme hintaan kuuluu renkaiden puhdistus ja suojaus, ja säilytys turvallisessa, renkaille suunnitellussa varastossa. Kaikki renkaat säilytetään vakuutettuina. Tarkistamme jokaisen renkaan kunnon ja rengaspaineen kun renkaiden omistaja saapuu seuraavan kerran renkaiden allelaittoon.

Voit varata rengashotellin seuraavilla paikkakunnilla: Espoo, Eura, Forssa, Hanko, Heinola, Huittinen, Hyvinkää, Hämeenlina, Iisalmi, Vuoksenniska, Jalasjärvi, Joensuu, Jyväskylä, Jämsä, Järvenpää, Kajaani, Kangasala, Keminmaa, Kokkola, Kotka, Kouvola, Kristiinankaupunki, Kuopio, Lahti, Laitila, Lappeenranta, Lapua, Lohja, Lieto, Loimaa, Mikkeli, Mäntsälä, Nokia, Oulu, Parkano, Pietarsaari, Pori, Porvoo, Raahe, Raisio, Rauma, Riihimäki, Rovaniemi, Salo, Sastamala, Seinäjoki, Tammisaari, Tampere, Turku, Vaasa, Vantaa, Kemi, Ylöjärvi, Nakkila, Varkaus, Ilomantsi, Kankaanpää, Karjaa, Kerava, Kiuruvesi, Klaukkala, Kuhmo, Kurikka, Lappajärvi, Leppävirta, Loviisa, Luikonlahti, Muurame, Nurmes, Saarijärvi, Savonlinna, Sotkamo, Uusikaupunki, Yläne