Maksutavat

Maksaminen verkkokaupassa

Kun tilaat tuotteita netistä, voit maksaa ostokset heti debit- tai credit-kortilla, verkkopankkimaksulla, MobilePaylla tai Euromaster-laskulla tai Euromaster-tilillä. Voit myös tehdä pelkän tilauksen ja maksaa ostokset palvelupisteessä.

Verkkokaupan maksupalvelun tuottaa Avarda yhteistyössä pankkien kanssa. Palvelun käyttö ei vaadi rekisteröitymistä. Kaikki tiedonsiirto ja rahaliikenne on SSL-suojattu, eli kukaan ulkopuolinen ei voi nähdä tietojasi.

Verkko- ja korttimaksu

Voit maksaa ostoksesi OP:n, Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Säästöpankin, S-Pankin, POP-pankin ja Oma Säästöpankin verkkopankeissa. Maksaminen tapahtuu pankin sivuilla, ja onnistuneen maksutapahtuman jälkeen istunto palautuu automaattisesti verkkokauppaamme.

Korttimaksu on mahdollinen Visa-, Visa Electron -, Maestro- sekä MasterCard-korteilla. Korttimaksun yhteydessä sinut ohjataan Netsin maksupalveluun, missä maksun voi suorittaa turvallisesti. Onnistuneen maksutapahtuman jälkeen istunto palautuu automaattisesti verkkokauppaamme.

Maksutavat verkkokaupassa

MobilePay

MobilePay on korttimaksuun perustuva maksu, jossa maksu viimeistellään MobilePay-sovelluksessa. Jos valitset MobilePayn, sinut ohjataan Netsin maksukorttipalveluun, jossa maksun voi suorittaa turvallisesti. Netsin maksukorttipalvelussa annat puhelinnumerosi ja avaat matkapuhelimeltasi MobilePay-sovelluksen, jossa voit hyväksyä ja viimeistellä maksun. Onnistuneen maksutapahtuman jälkeen istunto palautuu automaattisesti verkkokauppaamme.

Euromaster-lasku

Voit maksaa ostoksesi helposti laskulla ja saada korotonta maksuaikaa jopa 50 päivää:

  • joustava ja turvallinen maksutapa
  • korotonta maksuaikaa jopa 50 päivää (laskutusajo kunkin kuun 17. päivä, eräpäivä seuraavan kuun 3. päivä)
  • laskulle lisätään käsittelymaksu 2,95 € (sis. alv)
  • laskun saatuasi voit itse päättää, jaatko laskun eriin

Sinun on maksettava vähintään laskulla ilmoitettu vähimmäismäärä eräpäivään menessä. Myöhästyneestä maksusuorituksesta peritään 5€ muistutusmaksu.

Euromaster-tili

Jos päätät jakaa ostoksesi pienempiin eriin pidemmälle maksuajalle, saat kuukausittain tilinhoitoilmoituksen, jossa kerrotaan vaadittu vähimmäiserä. Voit milloin tahansa maksaa myös suurempia suorituksia tai koko avoinna olevan saldon kerralla pois ilman lisäkuluja. Tilin vuosikorko on 19,90 % ja tilinhoitomaksu 2,95 € (sis. alv) kuukaudessa. **

Maksaminen palvelupisteissä

Palvelupisteissä maksutapoina ovat pankki- ja luottokortit (Visa, MasterCard, American Express), Euromaster-lasku ja käteinen.

Lisätietoja ja laskutukseen liittyvät kysymykset

Ostohetken yhteydessä tehdään luottopäätös, jossa luottotietosi voidaan tarkistaa. Luoton myöntäjä on Avarda / TF Bank AB, Suomen sivuliike (y-tunnus 2594352-3). Jos hakemusta ei hyväksytä, voit valita toisen maksuvaihtoehdon.

Tarkista luottorajasi etukäteen tekstiviestillä

Tarkista jo ennen ostotapahtumaa, kuinka suurella summalla voit tehdä ostoksia. Palvelu on maksuton* eikä sido sinua tekemään ostosta!

Toimi näin:

  1. Lähetä tekstiviesti HENKILÖTUNNUS POSTINUMERO EUROMASTER (esim. 121212-123X 05460 EUROMASTER) numeroon 18228.
  2. Saat paluuviestillä tiedon, paljonko ostovaraa sinulla on käytettävissäsi Euromaster Tili ja Lasku -maksutavoilla.

* Tekstiviestin lähettäminen maksaa normaalin tekstiviestin verran. Hyväksytty luottopäätös ei sido luotonmyöntäjää myöntämään luottoa.

** Tilinhoitomaksu on 2,95 € ja vuosikorko on 19,90 %, jolloin todellinen vuosikorko 29,35 % perustuen 1 000 € ostosummaan ja 12 kk:n maksuaikaan. Tällöin luoton kokonaiskustannukset ovat 1 146,44€, erien määrät 12 ja erän suuruus 95,54 €. Esimerkissä oletetaan että eriä maksetaan yhden vuoden ajan. Voit milloin tahansa maksaa jäljellä olevan luoton kerralla pois. Yleiset lainaehdot ja Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot (SECCI) lähetetään postitse ensimmäisen laskun yhteydessä, jolloin voit tutustua tarkemmin ehtoihin ja päättää, haluatko jakaa laskun eriin. Voit myös lukea yleiset lainaehdot ja vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot tästä.