Maksutavat

Maksaminen verkkokaupassa

Kun tilaat tuotteita netistä, voit maksaa ostokset heti debit- tai credit-kortilla, verkkopankkimaksulla, MobilePaylla tai Euromaster-laskulla tai Euromaster-tilillä. Voit myös tehdä pelkän tilauksen ja maksaa ostokset palvelupisteessä.

Verkkokaupan maksupalvelun tuottaa Avarda yhteistyössä pankkien kanssa. Palvelun käyttö ei vaadi rekisteröitymistä. Kaikki tiedonsiirto ja rahaliikenne on SSL-suojattu, eli kukaan ulkopuolinen ei voi nähdä tietojasi.

Verkkomaksu

Verkkomaksu on mahdollista OP:n, Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Säästöpankin, S-pankin, POP-pankin ja Oma Säästöpankin asiakkaille. Maksaminen tapahtuu pankin sivuilla ja onnistuneen maksutapahtuman jälkeen istunto palautuu automaattisesti verkkokauppaamme.

Korttimaksu

Korttimaksu on mahdollista Visa, Visa Electron, Maestro sekä MasterCard -korteilla. Korttimaksun yhteydessä sinut ohjataan Netsin maksupalveluun, missä maksun voi suorittaa turvallisesti. Onnistuneen maksutapahtuman jälkeen istunto palautuu automaattisesti verkkokauppaamme.

avarda-maksutavat.JPG

 

 

 

 

 

 

MobilePay

Mobilepay on korttimaksuun perustuva maksu, jossa maksu viimeistellään Mobilepay-sovelluksessa. Valitsemalla Mobilepayn, sinut ohjataan Netsin maksukorttipalveluun, missä maksun voi suorittaa turvallisesti. Netsin maksukorttipalvelussa annat puhelinnumerosi, avaat Mobilepay-sovelluksen matkapuhelimeltasi, jossa voit hyväksyä ja viimeistellä maksun. Onnistuneen maksutapahtuman jälkeen istunto palautuu automaattisesti verkkokauppaamme. Maksunsaajana näkyy Avarda, joka huolehtii verkkokauppamme maksunvälityksestä.

Lasku

Kun valitset maksutavaksi laskun, saat tilaamasi tuotteet ennen maksamista. Voit myös jakaa ostoksesi pienempiin osiin laskun saatuasi. Sinun on maksettava vähintään laskulla ilmoitettu vähimmäismäärä eräpäivään mennessä. Myöhästyneestä maksusuorituksesta peritään viiden euron muistutuslasku.

Tili

Voit myös jakaa ostoksesi pienempiin osiin pidemmälle maksuajalle. Saat kuukausittain tilinhoitoilmoituksen, jossa on kerrottu vaadittu vähimmäiserä. Voit milloin tahansa maksaa myös suurempia suorituksia tai koko avoinna olevan saldon kerralla pois ilman lisäkuluja.

Lue luottoehdot ja vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot

Maksaminen palvelupisteissä

Palvelupisteissä maksutapoina käyvät yleisimmät pankki- ja luottokortit (Visa, MasterCard, American Express), Euromaster-lasku ja käteinen.

Lisätietoja ja laskutukseen liittyvät kysymykset

Ostohetken yhteydessä tehdään luottopäätös, jossa luottotietosi voidaan tarkistaa. Luoton myöntäjä on:

  • Avarda AB,  Suomen sivuliike 
  • Y-tunnus 3362665-9
  • Keskuskatu 6 B, 00100 Helsinki

(Jos hakemusta ei hyväksytä, voit valita toisen maksuvaihtoehdon.)

Tarkista luottorajasi etukäteen tekstiviestillä

Tarkista jo ennen ostotapahtumaa, kuinka suurella summalla voit tehdä ostoksia. Palvelu on maksuton* eikä sido sinua tekemään ostosta!

Toimi näin:

  1. Lähetä tekstiviesti HENKILÖTUNNUS POSTINUMERO EUROMASTER (esim. 121212-123X 05460 EUROMASTER) numeroon 18228.
  2. Saat paluuviestillä tiedon, paljonko ostovaraa sinulla on käytettävissäsi Euromaster Tili ja Lasku -maksutavoilla.

* Tekstiviestin lähettäminen maksaa normaalin tekstiviestin verran. Hyväksytty luottopäätös ei sido luotonmyöntäjää myöntämään luottoa.

 

Kysymyksiä maksamiseen liittyvissä asioissa?

Luotonmyöntäjä Avarda auttaa sinua kaikissa ostoksen maksamiseen liittyvissä asioissa 
www.avarda.com/fi/tuki/asiakaspalvelu