Öljynvaihto

Jotta moottorin kulumisen estävä öljy pysyy puhtaana ja hyvin voitelevana, se on vaihdettava säännöllisesti. Käytämme Euromasterilla juuri sinun autoosi sopivaa öljylaatua. Varaa aika öljynvaihtoon alta.

Varaa aika

Milloin auton moottoriöljy tulee vaihtaa?

Moottoriöljyn tehtävänä on estää moottorin kulumista voitelemalla moottoria. Jotta öljy pysyy puhtaana ja hyvin voitelevana, se on vaihdettava riittävän usein. Sopiva vaihtoväli on yleensä n. 10-15 tuhatta kilometriä.

Öljynvaihdossa on tärkeää muistaa, että autoon tulee käyttää aina juuri siihen sopivaa öljyä. Käytämme öljynvaihtoon aina vain korkealaatuista, autosi valmistajan suosittelemaa öljyä. Vaihtamalla auton öljyn Euromasterilla voit olla varma, että moottori kestää ilman turhaa kulumista käytössä, ja että auto toimii optimaalisesti kaikissa sääolosuhteissa.

Öljynvaihdon hinta määräytyy ajoneuvon mukaan. Alta voit pyytää tarjouksen öljynvaihdosta sinua lähimmältä Euromaster-pisteeltä!

Etsi lähin Euromaster-palvelupiste

Pyydä tarjous lähimmältä Euromaster-pisteeltä!

 

Tee autoon öljynvaihto Euromasterilla

Euromasterin ammattitaitoinen henkilökunta tekevät öljynvaihdon puolestasi. Käytämme öljynvaihtoon laadukasta, juuri sinun autoosi tarkoitettua moottoriöljyä sekä suodattimia. Käytämme öljynvaihtoon ainoastaan autonvalmistajien hyväksymiä moottoriöljyjä.

Suosittelemme auton moottoriöljyn vaihtoa säännöllisesti, auton valmistajan suositusten mukaisesti. Tämä voi olla esimerkiksi kerran vuodessa, tai ajokilometrien mukaan. 

Miksi auton moottoriöljy tulee vaihtaa?

Moottoria voitelevaan öljyyn voi ajan mittaan kertyä palamisjäämiä, metalli- ja muita pienhiukkasia jotka voivat heikentää öljyn voitelevia ominaisuuksia, vaikuttaen täten moottorin kuntoon. Moottoriöljyn tarkoitus on voidella moottoria ja vähentää kitkaa sen eri osissa.

Öljyn ominaisuudet kuten sen ikä, puhtaus, laatu ja määrä vaikuttavat suoraan moottorisi kuntoon ja kestävyyteen. Unohtunut moottoriöljyn vaihtaminen voi pahimmillaan johtaa auton moottorin vaurioitumiseen. Vaihtamalla moottoriöljyn säännöllisesti ammattilaisella, voit varmistua siitä että moottori on voideltu ja sen osat eivät kulu ennenaikaisesti.