Avoimet työpaikat

Euromaster on Euroopan johtavia rengasalan yrityksiä, joka toimii 17 Euroopan maassa. Olemme oman alamme ammattilaisia ja ylpeitä siitä, mitä teemme. Työntekijöidemme taidot ja kokemus karttuvat jatkuvasti sekä päivittäisessä työssä että koulutuksissa.

Olisitko kiinnostunut tulemaan töihin Euromasterille? Katso avoimet työpaikat

Töihin Euromasterille

Tiimityötä

Tiimin jokaisella jäsenellä on erilaisia vahvuuksia ja kiinnostuksen kohteita. Hyvässä tiimissä näitä eroja osataan hyödyntää. Emmekä tarkoita vain ansioluettelossa olevia asioita, vaan yhtä tärkeää on halu saada jotain aikaan Euromasterilla ja kehittyä henkilökohtaisella tasolla. Tarkastelemalla vahvuuksiasi yhdessä keksimme varmasti, kuinka niitä voidaan hyödyntää parhaalla mahdollisella tavalla.

Työturvallisuus

Kaikki Euromasterin työntekijät käyvät vuosittain koulutuksessa, jossa käsitellään kunkin työntekijän työtehtäviin liittyviä työsuojelumääräyksiä. Henkilökohtaisten suojavarusteiden käyttöön eri työtehtävissä on selkeät ohjeet. Työntekijöidemme vapaassa käytössä on suuri valikoima henkilönsuojaimia. Teemme jatkuvaa työtä työtapaturmien ennaltaehkäisemiseksi ja sitoutamme myös koko henkilökuntamme siihen erilaisin kannustimin. Lisäksi työntekijät saavat ensiapu- ja paloturvallisuuskoulutusta sekä koulutusta vaarallisten aineiden käsittelyssä.

Asiakkaiden turvallisuus on meille vähintään yhtä tärkeää kuin työntekijöidenkin. Suosittelemme, että asiakkaat odottavat asennustyön valmistumista odotustiloissa, joissa on myös tarjolla kahvia.

Euromasterilla on käytössä myös turvallisuusohjeistus Life Saving Rules. Ne ovat mm. raskaiden renkaiden asennukseen, trukilla palvelupisteessä liikkumiseen tai tien päällä rengasrikkotyön tekemiseen liittyviä turvallisuusmääräyksiä, joiden tarkoitus on parantaa työntekijöidemme ja asiakkaidemme turvallisuutta.

Työterveys

Työntekijöillämme on oikeus työskennellä turvallisessa ja terveydelle vaarattomassa ympäristössä. Siksi yrityksen työ- ja terveysohjeiden noudattaminen on tärkeää. Pyrimme parhaamme mukaan neuvomaan työntekijöitämme työterveysasioissa. Lisäksi haluamme taata myös asiakkaiden ja tavarantoimittajien terveyden ja turvallisuuden yrityksemme toimipaikoissa.

Työntekijöidemme velvollisuudet

Jokaisen työntekijän on otettava vastuu turvallisuudesta työalueellaan ja huolehdittava työympäristön turvallisuudesta esimiehensä kanssa. Mukautamme turvallisuuspolitiikkaamme jatkuvasti kehityksen myötä, ja kaikille työntekijöille ilmoitetaan muutoksista välittömästi.

Laatu ja ympäristö

Euromasterin laatukäsikirjaan on kirjattu organisaation laatu- ja ympäristöpolitiikka. Yritys suorittaa säännöllisiä laatuauditointeja, ja testi- ja mittauslaitteet testautetaan säännöllisesti ulkoisella yrityksellä. Reklamaatiot käsitellään niin nopeasti kuin mahdollista määritettyjen menettelytapojen mukaisesti.