Vanteet

Laaja valikoima vanteita sekä tyylikkäitä erikoisvanteita. Tilaa vanteet verkkokaupasta, tai ota yhteyttä lähimpään Euromaster-palvelupisteeseen

SELAA VANTEITA

Vannesimulaattori

Euromasterin vannesimulaattorin avulla näet miltä valitsemasi vanteet näyttävät autossasi. Löydät verkkokaupastamme laajan valikoiman vanteita kaikissa eri hintaluokissa. Klikkaa alta siirtyäksesi 3D vannesimulaattoriin. 

Avaa simulaattori

Outlet

Euromasterin outletista löydät kymmeniä rengas- ja vannepaketteja edulliseen poistohintaan! Tutustu suosittuihin tuotepaketteihin ja lähetä tarjouspyyntö.

Outlet-tuotteet

Euromaster tarjoaa laajan valikoiman erikoisvanteita tunnetuilta valmistajilta. Lue alta lisää vannevalmistajista.

Alcar

Alcar Finland Oy:n vahvuuksia ovat laaja vannevalikoima, tuotteiden kattava varastointi ja lyhyet toimitusajat. Yritys tekee jatkuvaa kehitystyötä mm. käyttäjäystävällisten järjestelmien, tuotevalikoiman, logistiikan ja markkinoinnin parissa.

LUE LISÄÄ

Rautamo

Laatu, tyyli ja yksilöllisyys.

Teemme yhteistyötä maailman tunnetuimpien valmistajien kanssa kuten BBS, Vossen, Brock, Rial, GMP ja Spath.

LUE LISÄÄ

Special Wheels

Yritys tarjoaa laajan valikoiman erikoisvanteita, trendikkäitä uutuuksia sekä hyvää teknistä osaamista. Special Wheelsin omia tuotemerkkejä ovat mm. suositut Nitro ja Image. Valikoimaan kuuluvat myös italialainen Oz Racing ja amerikkalainen Advanti.

LUE LISÄÄ

Vanteet ja erikoisvanteet Euromasterilta

Euromaster tarjoaa laajan valikoiman korkealaatuisia vanteita ja erikoisvanteita. Löydät verkkokaupastamme satoja vannetuotteita tunnetuilta valmistajilta kuten Alcar, Rautamo ja Special Wheels. 

Verkkokaupastamme voit etsiä sopivat vanteet antamalla autosi rekisterinumeron, jolloin näet autoosi todennäköisimmin sopivat vannetuotteet eri kokoluokissa. 3D vannesimulaattorin avulla voit mallintaa valitsemiasi vanteita omaa autoasi muistuttavassa simulaatiossa. Voit tilata vanteet verkkokaupastamme, ja valita asennuksen vanteille lähimmällä palvelupisteelläsi.

Tarvitsetko apua vanteiden valintaan tai tilaukseen? Euromasterin vanne- ja rengasasiantuntijat auttavat sinua mielellään oikean kokoisten vanteiden valinnassa, ja voit halutessasi jättää yhteydenottopyynnön vanneammattilaisillemme.