Vanteet autoihin

Euromasterilla on laaja valikoima vanteita sekä laadukkaita ja tyylikkäitä erikoisvanteita. Neuvomme mielellämme, mitkä mallit sopivat juuri sinun autoosi, ja teemme yhteistyötä Suomen merkittävimpien vanneasiantuntijoiden kanssa.

 

Erikoisvanteita ei toistaiseksi voi ostaa verkkokaupasta, joten ota yhteyttä lähimpään Euromaster-palvelupisteeseen. Voit myös jättää meille yhteydenottopyynnön.

Image Vega D.Silver - UUTUUS

Erikoisvanne henkilöautoihin. Soveltuu myös talvikäyttöön. Kolme värivaihtoehtoa:  D.Silver, G.Black ja G.Metal, kaikki värit saman hintaisia.

 Koko D.Silver, G.Black ja G.Metal  
 15" 89 €/kpl  
 16" 109 €/kpl  
 17" 125 €/kpl  
 18" 159 €/kpl  
 19" 179 €/kpl  

DEZENT KS Graphite  - UUTUUS

TÜV-hyväksytty saksalainen vanne henkilöautoihin. Saatavana myös Silver- ja Graphite Polished -väreinä. Vanne soveltuu myös talvikäyttöön.

 Koko Graphite Polished (dark) Graphite / Silver
 16" 139 €/kpl 132 €/kpl
 17" 169 €/kpl 159 €/kpl
 18" 219 €/kpl 195 €/kpl
 19" 265 €/kpl 245 €/kpl

Euromasterilta saat erikoisvanteet seuraavilta toimittajilta: Alcar, Rautamo ja Special Wheels.

Alcar

Alcar Finland Oy:n vahvuuksia ovat laaja vannevalikoima, tuotteiden kattava varastointi ja lyhyet toimitusajat. Yritys tekee jatkuvaa kehitystyötä mm. käyttäjäystävällisten järjestelmien, tuotevalikoiman, logistiikan ja markkinoinnin parissa.

LUE LISÄÄ

Rautamo

Rautamo on vanteiden ja varaosien tukkumyyjä, jonka toimisto ja varasto sijaitsevat Pietarsaaressa, ja toimittaa muun muassa seuraavia vannemerkkejä: Arcasting, Alutec, BBS, Brock, GMP, KW, Oxigin, Rial, R-series, Spath, ST, Stance, Vertini ja Vossen.

LUE LISÄÄ

Special Wheels

Yritys tarjoaa laajan valikoiman erikoisvanteita, trendikkäitä uutuuksia sekä hyvää teknistä osaamista. Special Wheelsin omia tuotemerkkejä ovat mm. suositut Nitro ja Image. Valikoimaan kuuluvat myös italialainen Oz Racing ja amerikkalainen Advanti.

LUE LISÄÄ