Kesärenkaat

Osta autoosi kesärenkaat Euromasterin verkkokaupasta tai sitten suoraan asioimalla toimipisteellämme. Aloita kesärenkaiden mallien ja hintojen selailu syöttämällä joko rekisterinumero tai renkaan koko alla olevaan hakukenttään.

Etsi:
Rekisterinumero
Renkaan koko
FIN
Etsi

Kesärengaskampanjat

Osta Euromasterilta uudet kesärenkaat asennuksen kera ja nauti rahan arvoisesta edusta. Kaikille Michelin-kesärenkaiden ostajille 50 € lahjakortti ja BFGoodrich-kesärenkaan ostajille 30 € lahjakortti. Lue lisää klikkaamalla tästä lahjakortin käytöstä.

EM_Lahjakorttikampanja_1106x270.jpg

 

Kesärenkaat ja mallit

Euromasterin kattavasta tarjonnasta löydät useiden eri valmistajien kesärengasmalleja eri koko- ja hintaluokissa. Tarjonnastamme löydät myös ekologiset uutuudet kuten Michelin ePrimacy-kesärenkaat.

ekologinen

Michelin ePrimacy

Maailman ensimmäinen hiilineutraali kesärengas, jonka vierintävastus on parasta A-luokkaa.

Katso hinnat
sporttinen

Nokian Hakka Blue 2

Laadukas kesärengas tehokkaisiin keskikokoisiin henkilöautoihin ja urheilullisiin perheautoihin.

Katso hinnat
kestävä

Michelin Primacy 4+

Kestävä kesärengas, jonka käyttöikä on pitkä ja tarjoaa turvallisuutta myös kuluneena.

Katso hinnat
edullinen

Tigar High Performance

Eurooppalainen ja hyvin edullinen kesärengas pieniin ja keskisuuriin henkilöautoihin.

Katso hinnat
taloudellinen

Continental EcoContact 6

Kesärengas, joka tarjoaa erinomaista pitoa ja polttoainetaloudellisuutta kuivalla ja märällä.

Katso hinnat
keskihintainen

BFGoodrich Advantage

Hyvän hinta-laatusuhteen kesärengas pieniin ja keskisuuriin henkilöautoihin.

Katso hinnat

Kesärengastarjoukset

Tutustu alla ajankohtaisiin kesärengastarjouksiin. Euromasterilta löydät säännöllisesti myös kampanjoita renkaista ja autohuollon palveluista. Suosittelemme tutustumaan myös ajankohtaisiin kampanjoihin klikkaamalla tästä.

Kesärenkaiden valinta

Renkaat ovat ainoa yhteys auton ja tien välillä. Liikenneturvallisuuden kannalta on erittäin tärkeää, että kesärenkaat ovat hyvässä kunnossa. Euromasterilla suosittelemme, että kesärenkaissa on aina vähintään 4 mm urasyvyydet. Jos urasyvyys on alle 4 mm, kannattaakin pian jo suunnata kohti uusien renkaiden asennusta.

Kesärenkaita kuten muitakin renkaita hankkiessa tulee uusien renkaiden rengaskoon, kantavuuden ja nopeusluokan vastata tarvetta. Esimerkiksi merkintä 205/55 16 tarkoittaa sitä, että renkaan leveys on 205 mm, profiili on 55 (prosenttia leveydestä) ja vanteen koko on 16 tuumaa. Mikäli olet rengasostoksilla ensimmäistä kertaa, suosittelemme tutustumaan renkaiden merkintä -tietopakettiimme klikkaamalla tästä.

Ammattilainen apunasi

Mikäli tarvitset apua valintaan tai et löytänyt etsimääsi tuotetta, jätä meille yhteydenottopyyntö täyttämällä alla oleva lomake.