Ohjauskulmien säätö

Vähennä renkaiden epätasaista kulumista ohjauskulmien säädöllä

Jos renkaat kuluvat epänormaalisti, ohjauskulmat on tarkistettava. Varaa aika ohjauskulmien tarkastukseen Euromasterille! Varaa aika ja osta palvelu netissä, soita valtakunnalliseen palvelunumeroomme 0207 700 800 tai suoraan palvelupisteeseen. Pistekohtaiset puhelinnumerot löydät täältä.

Henkilö- ja pakettiautojen ohjauskulmien tarkastuksen ja säädön hinta on 89 €. Hinta sisältää max. 1h töitä, ylimenevät tunnit normaalin tuntiveloituksen mukaisesti. 

Jos renkaat kuluvat epätasaisesti, syynä ovat tavallisimmin väärät rengaskulmat. Pienetkin poikkeamat ohjauskulmissa voivat lyhentää renkaiden käyttöikää jopa 10%. Jos akseligeometria ei ole oikea, mekaaniset osat (renkaiden akselit, laakerit ja ripustus) kuluvat tarpeettoman nopeasti.

Virheelliset ohjauskulmat voivat myös aiheuttaa vierintävastuksen huonontumista sekä siten polttoaineenkulutuksen lisääntymistä. Sekä ajoneuvon ajo-ominaisuudet että kuljettajan turvallisuus ja mukavuus ovat suoraan riippuvaisia ajoneuvon akseligeometriasta. Kysy neuvoa ohjauskulmien säätöön lähimmältä Euromasterilta!

Oikein säädetyt ohjauskulmat:

  1. pidentävät renkaiden käyttöikää
  2. parantavat nopeusmittarin tarkkuutta
  3. parantavat turvallisuutta