Autohuolto

Euromasterilta löydät kattavan rengastarjonnan lisäksi autohuollon palveluita. Suuri osa Suomen kattavasta palveluverkostosta hoitaa niin öljynvaihdot, renkaiden paikkaukset kuin ilmastoinnin täyttöhuollot.

Varaa huolto

Euromaster autohuollon palvelut

Euromasterilta saat muun muassa seuraavat autohuoltopalvelut: öljynvaihto, ilmastoinnin täyttöhuolto, auton otsonipuhdistus, kausi- ja määräaikaishuollot, vetokoukkujen asennukset, lämmittimien asennukset sekä jarrutyöt. Näiden lisäksi teemme myös akkujen vaihtotöitä, iskunvaimentimien, polttimoiden ja pyyhkijän sulkien vaihdot sekä luemme autosi vikakoodit. Huoltotöissä käytämme ainoastaan laadukkaita varaosia, joilla on kolmen vuoden takuu. Mastercheck-tarkastus annetaan veloituksetta kaikille renkaiden vaihdon yhteydessä.

Etsi lähin Euromaster-toimipiste

Huolto ja katsastus

Euromasterin lukuisat toimipisteet tarjoavat vuosihuolto- ja katsastuspalvelun. Teemme autoosi vuosihuollon ja käytämme autosi valtuutetussa katsastuksessa.

Lue lisää

Öljynvaihto

Moottoriöljyn tehtävänä on estää moottorin kulumista voitelemalla moottoria. Öljynvaihdot tehdään usein 10-15 tkm välein. Euromaster toteuttaa öljynvaihdot niin henkilö- ja pakettiautoihin.

Lue lisää

Auton kausihuolto

Euromasterilla toteutamme autojen kausihuoltoja, jonka aikana tarkistamme menopelisi kunnon, samalla öljyt ja öljynsuodattimet vaihtaen.

Lue lisää

Vetokoukut

Traileri tai asuntovaunu pitäisi saada turvallisesti liikenteeseen, mutta vetokoukku puuttuu? Euromasterilla asennamme myös vetokoukkuja, pyydä tarjous!

Lue lisää

Ohjauskulmien tarkastus ja säätö

Ohjauskulmien tarkastuksella ja säädöllä varmistat renkaille pidemmän käyttöiän ja samalla sujuvan polttoainetaloudellisemman ajon.

Lue lisää

Otsonipuhdistus

Euromasterilta saat myös otsonipuhdistuksen henkilö- ja pakettiautoihin sekä kuorma-autojen ohjaamoihin. Poista ylimääräiset hajut, allergeenit ja virukset, ja varmista autosi sisätilojen puhtaus pandemia-aikana.

Lue lisää

Auton ilmastointihuolto

Ilmastointi pitää autosi lämpötilan miellyttävänä ja ilman raikkaana. Näin toimiakseen se vaatii säännöllistä huoltoa. Euromasterilta saat ilmastointilaitteen täyttöhuollon autoon kuin autoon!

Lue lisää