Aurauskulmien säätö ja rengaskulmat

Aurauskulmien säätö ja rengaskulmat

Vähennä renkaiden epätasaista kulumista aurauskulmien säädöllä

Varaa aika ohjauskulmien tarkastukseen! Soita valtakunnalliseen palvelunumeroomme 0207 700 800 tai klikkaa tästä tai kirjoita haluamasi paikkakunta oikean laidan Etsi palvelupiste -laatikkoon. Palvelupistehausta löydät pistekohtaiset puhelinnumerot.

 

Henkilö- ja pakettiautojen aurauskulmien tarkastus 25 €

 

Ohjauskulmat_25e_2017.PNG

 

 

 

 

 

 

 

Mahdolliset säädöt veloitamme erikseen.

 

Jos renkaat kuluvat epätasaisesti, syynä ovat tavallisimmin virheelliset aurauskulmat ja väärät rengaskulmat. Pienetkin poikkeamat aurauskulmissa voivat lyhentää renkaiden käyttöikää jopa 10%. Jos akseligeometria ei ole oikea, mekaaniset osat (renkaiden akselit, laakerit ja ripustus) kuluvat tarpeettoman nopeasti.


Virheelliset aurauskulmat ja rengaskulmat voivat myös aiheuttaa vierintävastuksen huonontumista sekä siten polttoaineenkulutuksen lisääntymistä. Sekä ajoneuvon ajo-ominaisuudet että kuljettajan turvallisuus ja mukavuus ovat suoraan riippuvaisia ajoneuvon akseligeometriasta. Kysy neuvoa aurauskulmien säätöön lähimmältä Euromasterilta!

 

Oikeat aurauskulmat ja rengaskulmatERM_ICO_blue_alignment1.jpg

  • pidentävät renkaiden käyttöikää
  • parantavat nopeusmittarin tarkkuutta
  • parantavat turvallisuutta

 

Tärkeää tietoa aurauskulmien säädöstä

Jos renkaat kuluvat epänormaalisti, aurauskulmat on tarkistettava. Katso palvelun pistekohtainen saatavuus palvelupistehaustamme.

Tukkuasiakkaat /kuluttajat/renkaat/palvelut/ajanvaraus /kuluttajat/yksityisasiakkaiden_jarjestelmasivu/kirjaudu_sisaan

Kirjaudu sisään

Ajanvaraus

Ajanvarauksen tai ajanvarauksen muutoksen yhteydessä on valittava ensin palvelupiste. Näin on tehtävä, vaikka olisit jo saanut tiedon renkaanvaihtoajasta.

Valitse palvelupiste

Kuluttajat

Täällä voit ostaa renkaita ja nähdä tilaushistoriasi.

Kirjaudu