Tule kumppaniksi Euromasterille

Euromasterin palvelupisteitä on tällä hetkellä kaikkiaan yli 80 kappaletta ympäri maata. Tavoitteenamme on yhä vahvistaa valtakunnallista palvelupisteverkostoamme, ja etsimme jatkuvasti uusia yrityskumppaneita osaksi Euromasterin menestyksekästä konsernia.

Haluaisitko sinä tai yrityksesi osaksi Euromasterin tunnettua organisaatiotamme? Lue alta lisää Euromaster-yrittäjyydestä ja siitä, mitä voimme tarjota sinulle tai yrityksellesi.

 

Luotettava ja asiantunteva yhteistyökumppani

Euromaster on osa maailmanlaajuista Michelin-konsernia ja on yksi Suomen suurimmista rengasliikkeistä. Euromaster on Suomessa laajasti tunnettu, luotettava ja asiantunteva yhteistyökumppani, jolla on pitkä historia sekä raskaiden että kevyiden ajoneuvojen rengashuollon asiantuntijana. Euromaster-palvelupisteet tarjoavat rengaspalveluiden ohella myös laajan valikoiman erilaisia autohuollon palveluita

Euromaster on tunnettu ja arvostettu työnantaja, ja Euromasterin yhteistyökumppanina pääset osaksi palvelupisteverkostoamme ja nautit Euromasterin erikseen jokaiselle yrityskumppanillemme räätälöidyistä yritysmallista. Tarjoamme kumppaneillemme mahdollisuuden menestyä, ja tarjoamme matkan varrelle täyden tukemme. Kumppaninamme pääset hyödyntämään toimivaa Euromaster-konseptia, ammentamaan lisätietoa kattavilla Euromasterin ja Michelinin tarjoamilla koulutuksilla sekä tulet osaksi valtakunnallista ja tunnettua verkostoamme, niin markkinoinnin kuin digiratkaisujen saralla.

 

Täytä yhteydenottolomake ja otamme yhteyttä

Mikäli kiinnostuit Euromaster-kumppanuudesta, täytä ystävällisesti alla oleva yhteydenottolomake, ja otamme yhteyttä mahdollisimman pian kartoittaaksemme yhteistyömahdollisuuksiamme.

 

 

 

 

Takanasi Euromasterin ja Michelinin täysi tuki

Euromasterin kumppanuusohjelma mukautetaan yritystoimintasi tai kokemuksesi mukaan, yrityksesi identiteetin ja historian säilyttäen. Tarjoamme sinulle Euromasterin sekä Michelinin täyden tuen, ja pääset osaksi näitä tunnettuja tuotemerkkejä hyödyntämällä tarjoamamme menestyksekkään konseptin. 

Räätälöimme kumppanuusohjelman kokemuksesi ja yrityksesi mukaan, ja voit hakea kumppanuusohjelmaamme, olitpa sitten kokenut rengas- tai autoalan yrittäjä tai vasta yrittäjyydestä kiinnostunut alan tuore kasvo.

Tehosta ja paranna liiketoimintasi kannattavuutta

Euromaster on Suomessa tunnettu ja arvostettu rengas- ja autohuollon toimija. Tarjoamme yhteistyökumppaneillemme mahdollisuuden olla osa toimivaa palvelupisteverkostoamme tehostaen omaa liiketoimintaansa toimivan Euromaster-konseptin kautta. Kumppaninamme liityt osaksi yritysasiakkaidemme palveluverkostoa, saat edulliset ostoehdot sekä euroopanlaajuiset kaupalliset sopimukset.

Räätälöimme kumppanuuden sinun osaamisesi tai yrityksesi mukaan. Tarjoamme kumppaneillemme jatkuvaa koulutusta, panostusta työturvallisuuteen ja taloushallinnon tuen. Tukenasi on kumppanuusohjelmasta vastaava yhteyshenkilöryhmä sekä n. 400 Euromaster-ammattilaista.

Toteutamme kaikilla palvelupisteillämme Euromasterin laatu- ja ympäristöpolitiikkaa, ja tarjoamme tukea ja osaamista myös ympäristö- ja vastuukysymyksissä sekä laadunvalvonnassa.

Korkealaatuinen tuote- ja palveluvalikoima

Euromaster tarjoaa laajan valikoiman korkealaatuisia rengas- ja autohuollon tuotteita ja palveluita. Yhteistyökumppanimme saavat Euromasterin täyden tuen palveluiden ja tuotteiden tuottamiseen ja myyntiin, ja tarjoamme jatkuvasti erilaisia lisäkoulutusmahdollisuuksia.

Kumppanuusohjelman kautta saat kattavan myynninohjausjärjestelmän sekä erinoamiset ostoehdot. 

Tarjoamme nopeat tuotetoimitukset Euromasterin keskusvarastosta ilman omaa, sidottua pääomaa, sekä toimivan pinnoitettujen raskaiden renkaiden toimitusketjun nykyaikaiselta pinnoittamoltamme.

Valtakunnallinen markkinointi ja laadukkaat digiratkaisut

Räätälöimme jokaiselle yritykselle ja yrittäjälle sopivan markkinointisuunnitelman ja kattavat digiratkaisut. Yrityksesi saa käyttöönsä markkinoilla jo valmiiksi laajalti tunnetun Euromasterin ilmeen ja brändin. Käytössäsi on myös korkealaatuiset verkkokaupan palvelut, digitaalinen markkinointisuunnitelma sekä Euromasterin ajanvarausjärjestelmä.

Tarjoamamme digitaalisen markkinointisuunnitelman räätälöimme vastaamaan yrityksesi paikallisiin tarpeisiin mukauttaen sen yrityksesi paikalliseen tunnettuuteen ja historiaan. 

Jäikö kysyttävää? Ota yhteyttä!

 

Jäikö sinulle kysyttävää kumppanuusohjelmasta tai haluaisitko lisätietoja? Ota yhteyttä yllä olevan lomakkeen kautta tai ota suoraan yhteyttä:

Toni Lindfors
puh. 050 549 1757
toni.lindfors@euromaster.com

Harri Kivi
puh. 050 549 1749
harri.kivi@euromaster.com

Marko Penttilä
puh. 050 305 5435
marko.penttila@euromaster.com