Euromaster

Renkaat, rengaspalvelut ja autohuolto ovat intohimomme. Eteenpäin meitä kuljettaa runsaat 4,5 miljoonaa tyytyväistä asiakasta eri puolilla Eurooppaa sekä renkaiden ja autohuollon asiantuntijamme.

Eurooppalainen ja paikallinen Euromaster

Euromaster on Euroopan suurin rengasliikeketju, joka kuuluu ranskalaiseen Michelin-konserniin. Palvelemme asiakkaitamme silti hyvinkin paikallisella tasolla, aina heidän henkilökohtaiset rengastarpeensa huomioon ottaen. Tarjoamme kokonaisvaltaista palvelua ja rengasalan erinomaista asiantuntemusta, sekä kattavan tuote- ja palveluvalikoiman. Euromasterin rengas-, vanne- ja lisävarustevalikoima on markkinoiden laajimpia, ja myymme Michelinin tuotteiden lisäksi myös muita suosittuja rengasmerkkejä.

Palveluihimme kuuluvat uusien renkaiden myynnin lisäksi mm. kaikki asennukset, tasapainotukset, säilytykset, korjaukset sekä ohjauskulmien säädöt. Yrityksellämme on vuosikymmenten kokemus rengasalalta, ja nykyinen, lähes koko valtakunnan kattava palvelupisteverkostomme takaa sen, että Euromaster-palvelupiste on aina lähelläsi.

Euromaster tarjoaa kattavan valikoiman autohuoltopalveluita, mukaan lukien öljynvaihdot, kausihuollot, ilmastoinnin täyttöhuollot sekä monia muita huoltopalveluita. Palveluvalikoima vaihtelee jonkin verran palvelupisteittäin, palveluiden saatavuuden näet palvelupistehausta.

Euromaster - rengasalan edelläkävijä

Euromasterilla on runsaat 4,5 miljoonaa tyytyväistä asiakasta eri puolilla Eurooppaa. Meillä on vuosikymmenten kokemus rengasalalta, ja olemmekin Euroopan johtava rengasasiantuntija. Niin yksityiset kuin julkisetkin sektorit hyötyvät tietotaidostamme. Keskitymme siihen, mikä on asiakkaillemme tärkeää: yksilölliseen palveluun ja laatuun sekä edullisiin hintoihin. Palvelun laatu on meille ensiarvoisen tärkeää, ja panostammekin siihen, että kaikissa palvelupisteessämme asiakkaamme saavat aina parasta mahdollista palvelua koulutettujen asiakaspalvelijoidemme ja rengasalan asiantuntijoiden kanssa.

Etsi palvelupiste ja varaa aika netissä

Oikeat renkaat oikeaan käyttötarkoitukseen

Tiedämme kokemuksesta, että paras rengasratkaisu on aina yksilöllinen – sellainen, joka on suunniteltu sinun ajoneuvosi ja ajotottumustesi mukaan. Kannattaa hyödyntää henkilökuntamme asiantuntemusta juuri oikeanlaisen renkaan valinnassa.

Voit ostaa renkaat myös verkkokaupasta, josta löydät autoosi sopivat renkaat rekisterinumeron avulla.

Autohuoltopalvelut samasta paikasta

Tarjoamme monipuolisesti autohuoltopalveluita, kuten öljynvaihtoa, ilmastoinnin täyttöhuoltoa, akku- ja jarrutöitä sekä iskunvaimentimien, polttimoiden ja pyyhkijän sulkien vaihtoa. Renkaanvaihdon yhteydessä teemme halutessasi myös veloituksettoman Mastercheck-tarkastuksen.

Lue lisää Euromasterin autohuoltopalveluista