Eurooppalainen ja paikallinen Euromaster

Euromaster on Euroopan suurin rengasliikeketju ja kuuluu ranskalaiseen Michelin-konserniin.

Palvelemme asiakkaitammmichelin-approved (1).jpge  paikallisella tasolla, aina heidän henkilökohtaiset rengas- ja autohuollontarpeensa huomioon ottaen.Tarjoamme kokonaisvaltaista rengas- ja autohuollon asiantuntemusta, sekä kattavan tuote- ja palveluvalikoiman. Euromasterin rengas-, vanne- ja lisävarustevalikoima on markkinoiden laajimpia, ja myymme Michelinin tuotteiden lisäksi myös muita suosittuja rengasmerkkejä.

Yrityksellämme on vuosikymmenten kokemus rengasalalta, ja nykyinen, lähes koko valtakunnan kattava palvelupisteverkostomme takaa sen, että Euromaster-palvelupiste on aina lähelläsi.

Euromaster tarjoaa rengaspalveluiden lisäksi kattavan valikoiman autohuoltopalveluita, mukaan lukien öljynvaihdot, kausihuollot, ilmastoinnin täyttöhuollot sekä monia muita huoltopalveluita. Löydät palveluiden saatavuustiedot palvelupistehausta ja ajanvarauksesta.

Rengasalan edelläkävijä

Euromasterilla on runsaat 4,5 miljoonaa tyytyväistä asiakasta eri puolilla Eurooppaa. Meillä on vuosikymmenten kokemus rengasalalta, ja olemmekin Euroopan johtava rengasasiantuntija.  Keskitymme siihen, mikä on asiakkaillemme tärkeää: yksilölliseen palveluun ja laatuun sekä edullisiin hintoihin. Palvelun laatu on meille ensiarvoisen tärkeää, ja panostammekin siihen, että kaikissa palvelupisteessämme asiakkaamme saavat aina parasta mahdollista palvelua asiakaspalvelijoiltamme, sekä rengas- ja autohuollon asiantuntijoilta.

Etsi palvelupiste ja varaa aika netissä

Juuri oikeanlaiset renkaat - sopivaan hintaan

Tiedämme kokemuksesta, että paras rengasratkaisu on aina yksilöllinen – sellainen, joka on suunniteltu sinun ajoneuvosi ja ajotottumustesi mukaan. Voit ostaa renkaat myös verkkokaupasta, josta löydät autoosi sopivat renkaat rekisterinumeron avulla, tai voit asioida suoraan lähimmällä Euromaster-palvelupisteelläsi. 

Kaikki autohuoltopalvelut samasta paikasta

Tarjoamme laajan valikoiman autohuoltopalveluita, kuten määräaikaishuoltoa, vuosihuoltoa, öljynvaihtoa, ilmastoinnin täyttöhuoltoa, akku- ja jarrutöitä sekä iskunvaimentimien, polttimoiden. Lue lisää Euromasterin autohuollon palvelutarjonnasta täältä.

Autohuollon ajanvaraus