Ohjauskulmien säätö

Säännöllinen ohjauskulmien tarkistus ja säätö takaa, että renkaiden pidemmän käyttöiän ja auton polttoainetehokkuuden.

Varaa aika

Milloin ohjauskulmat tulee säätää?

Auton ohjauskulmien säädöllä tarkoitetaan huoltotoimenpidettä, missä ajoneuvon pyörät säädetään optimaaliseen asentoon. Ohjauskulmien säätäminen mahdollistaa sujuvan, turvallisen ja polttoainetaloudellisen ajon, sekä vähentää renkaiden epätasaista kulumista. Yleisin syy renkaiden epätasaiselle kulumiselle on väärin suuntaavat rengaskulmat.

Ohjauskulmien säännöllisellä tarkastuksella ja säädöllä varmistat renkaiden oikean akseligeometrian. Oikeanlaisen säädön ansiosta renkaiden akselit, laakerit ja ripustus eivät kulu tarpeettoman nopeasti. Varaa aika alta ohjauskulmien tarkastukseen ja säätöön.

Ohjauskulmien tarkastus ja säätö alkaen 89 €

Varaa aika ohjauskulmien säätöön

 

Väärän aurauskulman säätö

Ohjauskulmien säätö tarkoittaa aurauskulman säätöä, tai nelipyöräsuuntausta. Autosi valmistaja on määrittänyt auton pyörien suuntauksen, eli ohjauskulmat. Kun auton pyörien ohjauskulmat eivät ole suunnattu oikein, ohjaaminen voi tuntua vaikealta ja auto saattaa pyrkiä ohjautumaan tiettyyn suuntaan. Väärä ohjauskulma kuluttaa auton renkaita ja voi johtaa ongelmiin auton ohjauksessa. 

Euromasterin ammattitaitoinen rengas- ja autoalan henkilöstö säätää tarvittaessa pyörien ohjauskulmat oikeiksi. Voit säädättää ohjauskulmat lähimmällä Euromaster-palvelupisteelläsi, ja varata ajan ohjauskulmien säätöön sähköisen ajanvarausjärjestelmämme kautta.

Ohjauskulmien säännöllisellä tarkastamisella ja säädöllä autosi renkaat kuluvat vähemmän, auton polttoaineenkulutus vähenee ja autolla ajaminen on turvallisempaa.