Ilmastointi- järjestelmän huolto

Ilmastointijärjestelmän huolto takaa järjestelmän toimivuuden, sekä raikkaan auton sisäilman. Varaa aika lähimmälle pisteellesi tai pyydä tarjous! Alk. 89 € (riippuen kylmäaineen laadusta ja määrästä)

Varaa aika

Milloin auton ilmastointijärjestelmä pitää huoltaa?

Auton ilmastointi pitää auton sisäilman raikkaana, ja lämpötilan miellyttävänä. Ilmastoinnin tehtävä on myös poistaa kosteutta, jolloin auton ikkunat huurtuvat vähemmän. Jotta auton ilmastointi toimisi luotettavasti ja tehokkaasti, ilmastointilaite pitää huoltaa säännöllisesti.

Ilmastointilaitteessa käytetään siihen tarkoitettua kylmäainetta, jonka määrä vähenee noin 10-15 % vuosittain. Esimerkiksi 89 euron hintainen
ilmastointihuolto sisältää 500 g R134a kylmäainetta, ja tämä riittää useimpiin autoihin. Samalla kun aineen määrä vähenee myös ilmastoinnin teho heikkenee. Euromasterilta saat henkilöauton ja pakettiauton ilmastointihuollon edullisesti ja ammattilaisen tekemänä. Varaa aika tai pyydä alta tarjous ilmastointihuollosta.

Ilmastointihuollon hinta

Henkilö- ja pakettiauton ilmastointilaitteen täyttöhuolto Euromasterilla maksaa noin 89-129 euroa riippuen kylmäaineesta ja käytettävästä määrästä. Kokonaishinta sisältää aina kylmäaineen sekä työn osuuden. Tarkan hinnan ilmastointihuollon hinnalle saat alla olevan tarjouspyyntölomakkeen kautta. Esimerkki: 89 euron hintainen
ilmastointihuolto sisältää 500 g R134a kylmäainetta. 

Varaa aika

Pyydä tarjous lähimmältä Euromaster-pisteeltä! 

 

Milloin ilmastointihuolto tulee tehdä? 

Kun auton ilmastoinnin kanssa syntyy ongelmia, on ne helposti huomattavissa. Ilmastointihuolto on tarpeellinen suorittaa, jos autoon ei virtaa kylmää ilmaa vaikka ilmastointi on päällä, tai jos virtaava ilma ei kylmene tavalliseen tapaan. Vikojen ehkäisemiseksi ilmastointijärjestelmä tulisi huollattaa autosta riippuen noin kahden vuoden välein, ja tarkistuttaa vuosittain. 

Mikäli olet epävarma tulisiko autosi ilmastointijärjestelmä huoltaa, ota yhteyttä yllä olevan lomakkeen kautta, ja ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua mielellään kartoittamaan huoltotarpeesi. Voit myös pyytää tarjouksen ilmastoinnin huollosta lähimmältä Euromaster-palvelupisteeltäsi.