Uusi Euromaster-yrittäjä Akaan Kylmäkoskella, tervetuloa avajaisiin!

AUTOPESU & RENGAS MIKKOLA ON NYT EUROMASTER-YRITTÄJÄ

Kylmäkoskella jo 15 vuotta toiminut Autopesu & Rengas Mikkola halusi laajentaa toimintaansa ja liittyi yrittäjäksi Euromaster-ketjuun. Paikkakunnalla tuttu yrittäjäpariskunta Päivi Montonen ja Seppo Juhani Mikkola jatkaa työtään kiinteistössään Yrittäjäntiellä.

 

Euromaster-yrittäjäksi ryhtyminen näkyy jo asiakkaille palvelupisteen ulkoasun muutoksena, kun uuden kumppanin nimi ja logo on tullut kiinteistön julkisivuun ja pihan kyltteihin. Yrityksen toiminta jatkuu samaan tapaan kuten aiemminkin, ja Autopesu & Rengas Mikkola jatkaa edelleen itsenäisenä yrittäjänä ja työllistäjänä Kylmäkoskella. Osana Euromasteria se pystyy kuitenkin hyödyntämään laajan ketjun tarjoamat prosessit ja edut.

 

Tällä hetkellä Autopesu & Rengas Mikkola keskittyy rengaspuolella henkilö- ja pakettiauton renkaisiin ja niihin liittyviin palveluihin, joita ovat asennukset, tasapainotukset, korjaukset ja rengashotelli. Raskaalla puolella toimitaan tällä hetkellä maatalouskoneiden rengastusten parissa, mutta jatkossa on tarkoitus ottaa valikoimiin myös laajemmin raskaan kaluston renkaita ja rengaspalveluita.

 

Monelle on tuttu juttu myös yrityksen tarjoamat monipuoliset autopesupalvelut, joihin kuuluvat käsinpesut, vahaukset, sisäpesut sekä tekstiilipesut. Myös taksipalvelut kuuluvat yrityksen tarjoomaan.

 

Kylmäkoskella vietetään avajaisia perjantaina 6. lokakuuta 2023 klo 10-17, lue tästä lisää avajaisten ohjelmasta.  TERVETULOA MUKAAN!

 

Autopesu & Rengas Mikkola, Yrittäjäntie 1, Akaa, puh.  040 8311 073