Nokian Hakkapeliitta-talvirenkaat

Pohjoisten olojen asiantuntija

Kotimainen Nokian Renkaat tuntee Suomen talven: rengasvalmistajan nasta- ja kitkarenkaat, Hakkapeliitta-tuoteperhe, tarjoavat turvallisuutta ja mukavuutta talviajoon.

Jatkuva tuotekehitys ja innovaatiot tekevät Nokian talvirenkaista turvallisia, kestäviä ja ympäristöystävällisiä.

Nokian Hakkapeliitta 10 - UUTUUS!

Uusi Nokian Hakkapeliitta 10 -nastarengas tarjoaa seuraavan sukupolven turvallisuutta: rengas yhdistää innovatiivisesti erinomaisen talvipidon, ajomukavuuden sekä ympäristöystävällisyyden. Tuplanastateknologian ansiosta rengas on turvallinen jäisellä ja lumisella ajoalustalla, sillä renkaan keskialueen nastat parantavat jarrutus- ja kiihdytyspitoa kun taas olkapääalueiden nastat antavat maksimaalisen pidon mutkissa ja kaistanvaihdoissa.

Hakkapeliitta 10 voitti Tekniikan Maailman (17/2021) nastarengasvertailun, jossa sitä luonnehdittiin mm. näin: Jääpidoltaan kympin rengas - nimensä mukaisesti. Ohjaustuntuma on erinomainen ja käytös erittäin varmaa ja rauhallista.  

TERVETULOA TUTUSTUMAAN HUIPPU-UUTUUTEEN EUROMASTERILLA! 

Katso video uutuusrenkaasta tästä. 

 

Hakkapeliitta R3 kitkarengas

Nokian Hakkapeliitta R3 -kitkarengas tuo talviautoiluun täydellisen yhdistelmän turvallisuutta ja mukavuutta. Tämä rengas on vihreämpää autoilua arvostavan valinta: se auttaa vähentämään polttoaineen kulutusta.