Michelin talvirenkaat

Ranskalainen Michelin on yksi maailman johtavista rengasvalmistajista. Michelinin talvirengasvalikoimaan kuuluvat sekä nasta- että kitkarenkaat niin henkilö-, paketti- kuin SUV-autoillekin. 

KATSO MICHELIN-TALVIRENKAIDEN VALIKOIMA  

X-Ice North 4 -nastarengas - Moninkertainen TM-testivoittaja

Michelinin vuonna 2018 esitelty nastarengas on suunniteltu siten, että siihen on voitu sijoittaa suuri määrä nastoja sekä keskelle että reunoille, kuitenkin niin että renkaan melutaso pysyy alhaisena. WRC-rallista inspiraationsa saaneet nastat sekä uusi pintakuvio takaavat pitoa ja suorituskykyä kaikissa talviolosuhteissa. Rengas on mukava ja vakaa ajettava myös uraisilla teillä.

Michelin X-Ice North 4 on menestynyt erinomaisesti mm. Tekniikan Maailman talvirengastesteissä. Se voitti testin yksin vuosina 2018-2019 (TM 17/2018 ja TM 17/2019) ja saavutti jaetun ykkössijan vuonna 2020 (TM 17/2020). Rengas sai kiitosta erityisesti pidosta ja ajettavuudesta jäällä. "Michelin on markkinoiden ykkösrengas silloin, kun tienpinta on liukas. Nastat purevat upeasti, ja rengas antaa suuriakin ajovirheitä anteeksi menettämättä pitoaan."

X-Ice Snow -kitkarengas pohjoismaisiin talvikeleihin 

Kestävää ja turvallista liikkuvuutta pohjoisen talveen. X-Ice Snow -kitkarengas tarjoaa ajomukavuutta ja turvallisuutta niin lumella kuin jäälläkin, ja se on turvallisempi ajettava loskakelissä. Paremman kilometrituloksen ansiosta se kestää vähintään yhden talven pidempään. 

Michelin Total Performance

Michelin kehittää tuotteitaan jatkuvasti Michelin Total Performance -strategian avulla, jonka keskeinen tavoite on parantaa renkaan ominaisuuksia suorituskyvyn kaikilla osa-alueilla ilman kompromisseja.

Koska talvirenkaita käytetään vaihtelevissa olosuhteissa, samaan renkaaseen on yhdistettävä monia ominaisuuksia: pito lumella, pito jäällä, pito märällä tiellä ja pito kuivalla tiellä. Michelinin huipputeknologian ja innovaatioiden ansiosta eri ominaisuuksien yhdistäminen samaan renkaaseen on mahdollista.