Kumho talvirenkaat

Kumhon edulliset talven uutuudet Wi32-nastarenkaat ja Wi51-kitkarenkaat ovat erittäin hyvä valinta Suomen talvikeleihin. 

KATSO HINNAT

Wintercraft ice Wi32 - UUTUUS!  Kumho_Wi32-web.jpg

Kumho on kehittänyt uuden pohjoismaiden talviolosuhteisiin suunnitellun nastarenkaan, jossa on täysin uusi kumiseos, pintakuvio ja suomalainen nasta.      

Uutuuden arktisiin olosuhteisiin kehitetty erikoiskumiseos, aggressiivinen V-mallinen pintakuviointi ja yhtenäinen keskilohko varmistavat erinomaisen pidon lumella ja jäällä.

Scason Oy:n Suomessa suunnittelema ja valmistama uusi nasta tarjoaa parhaan mahdollisen sivuttais- ja pitkittäispidon jäällä. Painoltaan kevennettyjä nastoja on suosituimmissa kokoluokissa 200–204 kpl.

Valmistajan talvitesteissä Ivalossa on oltu vakuuttuneita pidosta kaarreajossa, jarrutuksissa ja kiihdytyksissä sekä jäällä että lumella. Optimoitu kosketuspinta ja rungon jäykkyys ovat parantaneet myös vierintävastusta.

Katso tästä video Esa-Pekka Lapin kokemuksista uudesta nastarenkaasta!

Lisätietoja uudesta nastarenkaasta löydät tästä.  

 

Wintercraft ice Wi51 - UUTUUS! Kumho_Wi51-web.jpg

Kumho on tuonut menestyneeseen kitkarengasperheeseensä uuden kitkarenkaan, joka on suunniteltu nimenomaan arktisen pohjoisen kylmään talveen.

Uusi kumiseos, monikulmaiset 3D-mikrolamellit ja täysin uniikki V-muotoinen pintakuvio maksimoivat pidon ja jarrutustehon jäisillä sekä lumisilla teillä. Vahvistettu keskialue takaa paremman ajovakauden ja renkaan mikrosilika jäykistetyn rungon kera tehostavat suorituskykyä sekä märällä että kuivalla tiellä.

Valmistajan talvitesteissä Ivalossa on todettu edeltäjäänsä selvästi parempi suorituskyky jäällä, märällä ja kuivalla. Vierintävastus on testeissä alentunut 16%.

Lisätietoja uudesta kitkarenkaasta löydät tästä.