Talvirenkaat

Talvirenkaat ovat ainoa yhteys renkaan ja tien välillä erilaisissa talven ajo-olosuhteissa. Siksi on erittäin tärkeää, että talvirenkaat ovat hyvässä kunnossa. Jotta talvirenkaiden pito säilyy hyvänä, niiden urasyvyyden tulisi olla vähintään 5 mm.

Euromasterin verkkokaupasta tilaat ja asennutat talvirenkaat helposti ja nopeasti. Aloita mallien ja hintojen selailu syöttämällä rekisterinumerosi, tai renkaan koko alla olevaan hakukenttään.

Etsi:
Rekisterinumero
Renkaan koko
FIN
Etsi

Nastarenkaat

Pohjoisen talviolosuhteisiin ja jäisille teille laadukas nastarengas on ehdottomasti turvallisin valinta. Nastarenkaat tarjoavat paremman pidon jäisellä tiellä kiihdyttäessä, jarruttaessa ja ohjattaessa nastojen ansiosta. Euromasterin verkkokaupan tarjonnasta löydät kattavan valikoiman nastarenkaita eri valmistajilta. 

 
premium

Michelin X-Ice North 4

Premium-tason nastarengas, joka on voittanut Tekniikan Maailman talvirengastestin kahtena vuonna peräkkäin (TM 17/19 ja 17/18).

Katso tuotteet
premium

Nokian Hakkapeliitta 10

Seuraavan sukupolven talvirengas, joka hyödyntää Nokian Renkaiden tuplanastateknologiaa. 

Katso hinnat
keskihintainen

Kumho WinterCraft Ice 32

Keskihintainen Kumho-nastarengas pohjoisen talvisiin olosuhteisiin Kumhon uudella renkaan erikoisseoksella.

Katso hinnat
premium

Goodyear UltraGrip Arctic 2

Goodyearin uusi nastarengas, joka on edeltäjäänsä hiljaisempi sekä takaa erinomaisen pidon kaikissa lumisissa pohjoisen olosuhteissa.

Katso hinnat
keskihintainen

Falken Winterpeak F-Ice 1

Uusi Winterpeak F-Ice 1 on Falkenin uusimman sukupolven keskihintainen nastarengas, joka on kehitetty Pohjoismaisiin talviolosuhteisiin.

Katso hinnat
budjetti

Tigar Ice

Euroopassa valmistetut Tigar Ice -nastarenkaat ovat pienen budjetin talvirenkaiden parhaimmmistoa.

Katso hinnat

Kitkarenkaat

Kitkarenkaat ovat niin sanotut nastattomat talvirenkaat. Niiden pito perustuu lamelleihin jotka tulevat esiin renkaista jarruttaessa ja kiihdyttäessä. Lumisella ja/tai kuivalla tienpinnalla kitkarenkaan sanotaan olevan vähintään yhtä pitävä kuin nastarengas, mutta jäisellä tiellä ne häviävät usein pidossa nastoitetuille renkaille. Euromasterin verkkokaupan tarjonnasta löydät varmasti myös kitkarenkaat autoon kuin autoon.

premium

Michelin X-Ice Snow

Nastaton X-Ice Snow -talvirengas tarjoaa kestävää turvallisuutta ja etenemiskykyä syvässä lumessa ja jäällä, paremman suorituskyvyn loskassa sekä pitkän käyttöiän.

Katso tuotteet
premium

Nokian Hakkapeliitta R3

Hakkapeliitta R3 on Nokian Premium-kategorian kitkarengas, joka tarjoaa erinomaista pitoa lumella sekä hyvän polttoainetaloudellisuuden.

Katso hinnat

Talvirenkaiden valinta

Tarjoamme Euromasterilla kattavan valikoiman erilaisia kitkarenkaita ja nastarenkaita kaikissa hintaluokissa. Tämän lisäksi saat meiltä talvirenkaisiin liittyvät palvelut sekä kasvavan valikoiman autohuoltopalveluita. Kaikki renkaat ja mallit löydät klikkaamalla tästä. Mikäli tarvitset apua talvirenkaiden valinnassa, auttaa sinua sadat asiantuntijamme ympäri Suomen. Jätä tarjouspyyntö täyttämällä alla oleva lomake.