Pirelli-kesärenkaat

Pirellin mallistosta löytyy kesärenkaita erityisesti urheilulliseen ajoon. Italialainen Pirelli tunnetaankin mm. monien urheilutapahtumien sponsorina. Euromasterin verkkokaupasta tai toimipisteeltä hankit Pirellin kesärenkaat aina kilpailukykyiseen hintaan.

KATSO HINNAT

Pirelli Tyre Life -takuu

Tutustu myös Pirellin Tyre Life-takuuseen. Se on maksuton rengassuojatakuu, joka kattaa odottamattomia rengasongelmia vuoden ajan siitä lähtien, kun rekisteröidyt Tyre Life -takuun käyttäjäksi. Kysy meiltä tarkempia tietoja tai lue lisää Pirellin verkkosivuilta.

New Cinturato P7

New Cinturato P7 on Pirellin uusi kesärengas, jonka kehitystyössä on keskitytty parantamaan vierintävastusta ja käsiteltävyyttä märissä olosuhteissa sekä alentamaan melutasoa. Uusi Cinturato P7 tarjoaa täydellisen tasapainon näille ominaisuuksille yhdistettynä turvallisuuteen, tehokkuuteen ja ajomukavuuteen.

P Zero - urheilullisiin autoihin

Erinomainen ohjausvaste suurten olka-alueen kuviopalojen ansiosta. Erittäin hyvä jarrutuskyky ja pito myös kovissa nopeuksissa.

P Zero Nero

Urheilullinen kesärengas keskikokoisiin ja suuriin henkilöautoihin. P Zero Nero tarjoaa kestävää suorituskykyä ja mukavuutta läpi koko käyttöiän. Hyvä kulutuskestävyys ja erinomainen hallinta niin märällä kuin kuivallakin ajettaessa.