Pirelli-kesärenkaat

Pirellin mallistosta löytyy kesärenkaita erityisesti urheilulliseen ajoon. Italialainen Pirelli tunnetaankin mm. monien urheilutapahtumien sponsorina.

Tutustu myös Pirellin Tyre Life-takuuseen. Se on maksuton rengassuojatakuu, joka kattaa odottamattomia rengasongelmia vuoden ajan siitä lähtien, kun rekisteröidyt Tyre Life -takuun käyttäjäksi. Kysy meiltä tarkempia tietoja tai lue lisää Pirellin verkkosivuilta.

Osta Pirellit ja voita rahasi takaisin! 

Hanki Pirellin kesärenkaat 15.5.21 mennessä, rekisteröi ostoksesi ja sinulla on mahdollisuus voittaa rahasi takaisin! Lue lisää ja rekisteröidy täällä.

New Cinturato P7

New Cinturato P7 on Pirellin uusi kesärengas, jonka kehitystyössä on keskitytty parantamaan vierintävastusta ja käsiteltävyyttä märissä olosuhteissa sekä alentamaan melutasoa. Uusi Cinturato P7 tarjoaa täydellisen tasapainon näille ominaisuuksille yhdistettynä turvallisuuteen, tehokkuuteen ja ajomukavuuteen.

P Zero - urheilullisiin autoihin

Erinomainen ohjausvaste suurten olka-alueen kuviopalojen ansiosta. Erittäin hyvä jarrutuskyky ja pito myös kovissa nopeuksissa.

P Zero Nero

Urheilullinen kesärengas keskikokoisiin ja suuriin henkilöautoihin. P Zero Nero tarjoaa kestävää suorituskykyä ja mukavuutta läpi koko käyttöiän. Hyvä kulutuskestävyys ja erinomainen hallinta niin märällä kuin kuivallakin ajettaessa.

Etsi:
Rekisterinumero
Renkaan koko
FIN
Etsi