Nokian-kesärenkaat

Kotimainen Nokian Renkaat on ainoa rengasvalmistaja maailmassa, joka on keskittynyt Pohjolan oloihin suunniteltuihin tuotteisiin. Sillä on maailman laajin talvirenkaiden valikoima, ja yritys on laajentanut toimintaansa mm. Venäjälle, missä sillä on useita rengastehtaita. Euromasterilta saat Nokian kesärenkaat järkihintaan ja tilauskin onnistuu helposti netissä. Tutustu tarjouksiin ja etsi autoosi sopivan kokoiset Nokian kesärenkaat.

KATSO HINNAT

Etsi oikean kokoiset Nokian kesärenkaat

Verkkosivuillamme voit etsiä kesärenkaita joko autosi rekisterinumeron perusteella tai syöttämällä renkaan koon. Aloita sopivien renkaiden löytäminen klikkaamalla tästä.

Tiesitkö tämän Nokian renkaista?

Nokian Renkaiden historia alkoi jo vuonna 1898, jolloin Suomen Gummitehdas Osakeyhtiö perustettiin, ja vuodesta 1932 yritys on valmistanut henkilöauton renkaita. Ensimmäinen Hakkapeliitta-rengas näki päivänvalon vuonna 1936, ja yritys vaihtoi nimekseen Nokian Renkaat Oy:ksi yhtiön pörssiin listautumisen jälkeen (1995)

Hakka Black 2

Nokian Hakka Black 2 –kesärengas hallitsee tasapainoisesti pohjoisen kesän ankarat vaatimukset. Äärimmäisen vakaa ajotuntuma ja looginen ohjautuvuus pääsevät oikeuksiinsa uraisilla teillä ja nopeissa kaistanvaihdoissa.

Hakka Green 3

Pienempiin ja keskikokoisiin autohin (myös hybrideihin ja sähköautoihin) tarkoitettu uutusrengas vierii kevyesti ja säästää näin polttoainetta. Rengas on turvallinen ja tasapainonen myös märällä kelillä ajettaessa.

Hakka Blue 3 - UUTUUS

Uusi Hakka Blue 3 on laadukas ja turvallinen kesärengas tehokkaisiin henkilöautoihin ja urheilullisiin perheautoihin. Renkaassa yhdistyvät turvallisuus märillä teillä (märkäpitoluokka A eli paras mahdollinen), luotettava ja hiljainen vierintä sekä ajomukavuus. Kattavasta kokovalikoimasta löytyy sopiva rengas myös uusimpiin hybrideihin ja sähköautoihin.

Nokian kesärengasmallisto

Alla olevassa taulukossa löydät yhteenvedon Nokian uusista kesärengasmalleista ajoneuvotyyppikohtaisesti. Euromasterin verkkokaupasta tai toimipisteeltä tilaat Nokian kesärenkaat helposti asennuksen kera.

 

Nokian kesärenkaat Kestävä Urheilullinen Ekologinen
Henkilöautolle

 
Nokian Hakka Blue 3

 
Nokian Hakka Black 2

 
Nokian Hakka Green 3

 
Maastoautolle
 
Nokian Hakka Blue 3 SUV
 
Nokian Hakka Black 2 SUV
 
 
Pakettiautolle
 
Nokian Nordman
Nokian Hakka Van