Michelin-kesärenkaat

Erinomaisella suorituskyvyllä ja turvallisuudella on autoilijoille merkitystä - Michelin-renkailla on nämä ominaisuudet ajoitpa missä ajo-olosuhteissa tahansa.

KATSO HINNAT

Michelin - paras kesärengasvalinta 

Jatkuvat innovaatiot, läheinen yhteistyö maailman johtavien autonvalmistajien kanssa sekä menestys moottoriurheilussa ovat osoittaneet, että Michelin on suuren suorituskyvyn renkaiden asiantuntija.

Michelin korostaa myös renkaidensa kestävää suorituskykyä (Long Lasting Performance), mikä tarkoittaa sitä, että rengas säilyttää suorituskykynsä ja ominaisuutensa myös kuluneena, aina lakisääteiseen minimiurasyvyyteen 1,6 mm asti. Kun suorituskyky pysyy, renkaalla voidaan ajaa pidempään ja näin voidaan saavuttaa kustannussäästöjä sekä vähentää ympäristön kuormitusta. Lue lisää kestävän suorituskyvyn periaatteesta Michelinin nettisivuilta.

Ekologinen rengas - Michelin ePrimacy

Kesärengas_ekologinen_ePrimacy.pngMichelin toi markkinoille maailman ensimmäisen hiilineutraalin kesärenkaan! Ekorengas ePrimacy vierii kevyemmin, säästää polttoainetta ja vähentää sitä kautta hiilidioksidipäästöjä. Rengas sopii niin polttomoottori- kuin sähkö- ja hybridiautoihinkin.  Katso renkaan esittely tästä tai kysy meiltä lisää!

ePrimacy-renkaalla on pitkä käyttöikä, joka on verrattavissa Michelin Primacy 4 -renkaaseen. Uuden, turvallisuutta lisäävän kulutuspinnan ja U-muotoisten urien ansiosta ePrimacy -renkaan vedenpoistokyky säilyy tehokkaana ensimmäisestä kilometristä viimeiseen.

Uusi Michelin Primacy 4+ - kestävä ja pitkäikäinen rengas

Michelinin kesärengas Primacy 4+ jakoi Tekniikan Maailman kesärengastestin voiton  neljän muun renkaan kanssa (TM 6/2022).  Renkaan torjuu erinomaisesti vesiliirtoaja sen jarrutuskyky erityisesti märällä tiellä on erinomainen - myös silloin, kun rengas on kulunut. Aja luottavaisin mielin ja turvallisesti kilometri toisensa jälkeen!

Uutuus! Tyylikäs Michelin Pilot Sport 5

Nauti suorituskykyisestä ajamisesta Michelin Pilot Sport 5 -renkailla! Erittäin kestävät ja tarkasti ohjautuvat renkaat pitävät entistä paremmin märällä ja kuivalla tiellä. Urheilulliset renkaat ovat myös erittäin mukavat ajaa.

Uusi Michelin CrossClimate 2 - turvallista ajoa varhaisesta keväästä myöhäiseen syksyyn

Tämä kesärengas tarjoaa turvalliset ajo-ominaisuudet varhaisesta keväästä myöhäiseen syksyyn! CrossClimate-rengas on saatavilla myös SUV-autoihin ja pakettiautoihin.

CrossClimate 2 kesärengas tarjoaa

  1. erinomaiset ajo-ominaisuudet kesäkeleillä niin kuivalla kuin märälläkin tiellä
  2. turvallisuutta keväästä syksyyn asti, sillä rengas selviää turvallisesti keväisestä takatalvesta ja syksyn ensilumista
  3. vastinetta rahalle: kesärenkaan pitkä käyttöikä säästää talvirenkaita
  4. alhaisemman polttoaineen kulutuksen

 

Michelin kesärengasmallisto

Alla olevassa taulukossa löydät yhteenvedon Michelinin uusista kesärengasmalleista ajoneuvotyyppikohtaisesti. Michelinin rengasmalleista löydät lisätietoa myös Michelinin verkkosivuilla.

Michelin kesärenkaat Kestävä Urheilullinen Ekologinen & C02-neutraali
Henkilöautolle

 
Michelin Primacy 4+
Michelin CrossClimate 2
 
Michelin Pilot Sport 5

 
Michelin ePrimacy

 
Maastoautolle

 
Michelin Primacy 4+
Michelin CrossClimate SUV
 
Michelin Pilot Sport 5
Michelin Latitude Sport 3
 
 
Pakettiautolle
 
Michelin Agilis CrossClimate
 
   
Matkailuautolle
 
Michelin Agilis Camping
Michelin Camping CrossClimate