Michelin-kesärenkaat

Michelin-renkaiden laatu ja käyttöikä saavat autonomistajilta erinomaiset arvosanat. Koska Michelinin kesärenkaat sopivat useimpiin ajoneuvoihin erinomaisesti, se on yksi autovalmistajien eniten suosimia merkkejä.

KATSO HINNAT

Michelin - paras valinta kesärenkaille

Jatkuvat innovaatiot, läheinen yhteistyö maailman johtavien autonvalmistajien kanssa sekä menestys moottoriurheilussa ovat osoittaneet, että Michelin on suuren suorituskyvyn renkaiden asiantuntija.

Michelin korostaa myös renkaidensa kestävää suorituskykyä (Long Lasting Performance), mikä tarkoittaa sitä, että rengas säilyttää suorituskykynsä ja ominaisuutensa myös kuluneena, aina lakisääteiseen minimiurasyvyyteen 1,6 mm asti. Kun suorituskyky pysyy, renkaalla voidaan ajaa pidempään ja näin voidaan saavuttaa kustannussäästöjä sekä vähentää ympäristön kuormitusta. Lue lisää kestävän suorituskyvyn periaatteesta Michelinin nettisivuilta.

Ekologinen rengas - Michelin ePrimacy

Kesärengas_ekologinen_ePrimacy.pngMichelin toi markkinoille maailman ensimmäisen hiilineutraalin kesärenkaan! Ekorengas ePrimacy vierii kevyemmin, säästää polttoainetta ja vähentää sitä kautta hiilidioksidipäästöjä. Rengas sopii niin polttomoottori- kuin sähkö- ja hybridiautoihinkin.  Katso renkaan esittely tästä tai kysy meiltä lisää!

ePrimacy-renkaalla on pitkä käyttöikä, joka on verrattavissa Michelin Primacy 4-renkaaseen. Uuden, turvallisuutta lisäävän kulutuspinnan ja U-muotoisten urien ansiosta ePrimacy -renkaan vedenpoistokyky säilyy tehokkaana ensimmäisestä kilometristä viimeiseen.

Michelin Primacy 4 - kestävä ja pitkäikäinen rengas

Michelinin kesärengas Primacy 4 on Tekniikan Maailman kesärengastestin voittaja (TM 6B/2021)! Useimpiin henkilöautoihin sopivaa rengasta luonnehdittiin testissä mm. näin: "Michelin on tasapainoinen rengas vailla heikkouksia". Renkaan käyttöikä on todella pitkä, ja se tarjoaa turvallisuutta myös kuluneena - ensimmäisestä kilometristä viimeiseen.

Urheilullinen Michelin Pilot Sport 4

Michelin Pilot Sport 4 on laadukas kesärengas urheilullisiin autoihin. Rengas ohjautuu tarkasti, ja se tarjoaa hyvän pidon niin kuivalla kuin märälläkin tiellä. Rengas valittiin parhaaksi kesärenkaaksi Tekniikan maailman kesärengastestissa vuonna 2020 (TM 6B/2020).

Michelin CrossClimate+ - turvallista ajoa varhaisesta keväästä myöhäiseen syksyyn

Michelinin kesärengas tarjoaa turvalliset ajo-ominaisuudet varhaisesta keväästä myöhäiseen syksyyn! CrossClimate-rengas on saatavilla myös SUV-autoihin ja pakettiautoihin.

CrossClimate+ kesärengas tarjoaa

  1. erinomaiset ajo-ominaisuudet kesäkeleillä niin kuivalla kuin märälläkin tiellä
  2. turvallisuutta keväästä syksyyn asti, sillä rengas selviää turvallisesti keväisestä takatalvesta ja syksyn ensilumista
  3. vastinetta rahalle: kesärenkaan pitkä käyttöikä säästää talvirenkaita

 

Michelin kesärengasmallisto

Alla olevassa taulukossa löydät yhteenvedon Michelinin uusista kesärengasmalleista ajoneuvotyyppikohtaisesti. Michelinin rengasmalleista löydät lisätietoa myös Michelinin verkkosivuilla.

Michelin kesärenkaat Kestävä Urheilullinen Ekologinen & C02-neutraali
Henkilöautolle

 
Michelin Primacy 4
Michelin CrossClimate
 
Michelin Pilot Sport 4

 
Michelin ePrimacy (uutuus)

 
Maastoautolle

 
Michelin Primacy 4
Michelin CrossClimate
 
Michelin Pilot Sport 4
Michelin Latitude Sport 3
 
 
Pakettiautolle
 
Michelin Agilis CrossClimate
 
   
Matkailuautolle
 
Michelin Agilis Camping