Kumho-kesärenkaat

Euromasterin tarjonnasta löydät laajan valikoiman Kumhon kesärenkaita. Erityisesti Kumho Ecowing ES31 henkilöauton kesärengas on edullinen hankittaessa ja taloudellinen ajettaessa. Se sopii pieneen tai isoonkin henkilöautoon.

KATSO HINNAT

Kumho

Kumho perustettiin vuonna 1960 Gwangjussa Koreassa, ja nykyään yritys on maailman 10 suurimman rengasvalmistajan joukossa. Rengastehtaat sijaitsevat Koreassa, Kiinassa ja Vietnamissa.

Kumhon edulliset mutta laadukkaat kesärenkaat tarjoavat optimaalista suorituskykyä kaikissa ajo-olosuhteissa. Kumhon tavoite on tehdä autoilusta Suomessa turvallisempaa, mukavampaa ja taloudellisempaa.

Kumho Ecowing ES31

Edullinen kesärengas pieniin ja keskisuuriin henkilöautoihin, jossa on hyvä tasapaino renkaan ekologisuuden, ajo-ominaisuuksien ja matalan rengasmelun suhteen.

Kumho Wattrun VS31

Erityisesti ekologisiin autoihin ja sähköautoihin suunniteltu kesärengas, jolla on erittäin alhainen vierintävastus. Moottori-lehden (4/2020) testissä rengas sai yleisarvosanan 8,8, ja menestyi hyvin etenkin ajettavuudessa märällä sekä vesiliirron välttämisessä.

UUTUUS - Kumho HS52

Kumho Ecsta HS51 –kesärenkaan uusi kehitellympi versio.  Ensiluokkaisen turvallista ja luotettavaa ajoa korkeaa suorituskykyä arvostaville kuljettajille!

Kumho PS71

Sporttisiin autohin suunniteltu rengas, joka tarjoaa loistavat käsittelyominaisuudet myös suuremmilla nopeuksilla ajettaessa. Tekniikan maailman (6/2020) kesärengastestissä PS71 sai neljä tähteä.