Goodyear-kesärenkaat

Goodyear-kesärenkaat ovat hinta-laatusuhteeltaan järkevä valinta kesäkeleille Pohjoismaissa. Euromasterin verkkokaupasta tilaat Goodyear EfficientGrip Performance 2 - tai uudet Eagle F1 Asymmetric 6 -kesärenkaat sekä asennuksen helposti vain muutamassa minuutissa.

KATSO HINNAT

Goodyear - laatua ja ajomukavuutta

Amerikkalainen Goodyear Tire & Rubber Company on yksi maailman suurimmista rengasalan yrityksistä. Se toimii kuudella mantereella, ja sen liikevaihto on noin 15 miljardia dollaria. Goodyear-renkaiden lisäksi yritys valmistaa monia muita merkkejä, kuten Dunlop, Kelly, Fulda, Lee, Sava ja Debica. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Akronissa, Ohiossa.

Goodyearin tarina sai alkunsa vuonna 1898, kun Frank Seiberling osti yrityksen ensimmäisen tehtaan langoltaan lainaamillaan rahoilla. Goodyearin nykyisiä, maailmanlaajuisia markkinoita sekä sen läpimurtoja, innovaatioita, keksintöjä ja mullistavia parannuksia tarkasteltaessa yrityksen perustajan rohkeat, innovatiiviset ja maanläheiset piirteet ovat selkeästi nähtävissä.

EfficientGrip Performance 2 vie sinut pidemmälle

Testien mukaan rengas tarjoaa 50% enemmän kilometrejä kuin edeltäjänsä ja 20% enemmän kuin testien kakkonen.  Myös jarrutusmatka on märällä ja kuivalla ajoalustalla lyhyempi kuin verrokkirenkailla. Katso testitietoja lisää täältä.

UUTUUS!  Eagle F1 Asymmetric 6 - valmiina kaikkeen  Goodyear_EagleF1-Asymmetric6-web.jpg

Goodyearin kevään uutuus on tarkoitettu sporttiseen ajoon ja tarjoaa vahvaa suorituskykyä kuivissa olosuhteissa. Märällä ajoalustalla ajettaessa renkaan käsittely on  helppoa ja jarrutuskyky erinomainen. Rengas sopii myös sähköautoihin.

Kevään Tekniikan Maailman testissä rengas menestyi erinomaisesti: se jakoi ensimmäisen sijan kahden muun rengasmerkin kanssa (TM nro 6/2022, testattu rengaskoko 225/45 R 17, testissä mukana 11 rengasta).
 

Tyytyväisyystakuu uusille renkaille

Goodyear tarjoaa renkaidensa ostajalle tyytyväisyystakuun: jos et jostain syystä ole tyytyväinen hankkimiisi renkaisiin, kerro siitä meille kahden viikon kuluessa. Vaihdamme renkaat tai saat rahasi takaisin.

Tyytyväisyystakuu sisältää nyt myös 1 vuoden rengasrikkoturvan! Jos tavanomaisessa normaalikäytössä ollut takuun piiriin kuuluva rengas rikkoontuu korjauskelvottomaksi, se korvataan uudella renkaalla. Turva on voimassa 12 kk renkaiden ostopäivästä lukien. 

Lue tyytyväisyystakuusta ja rengasrikkoturvasta lisää Goodyearin sivuilta