Michelin-talvirenkaat

Michelin talvirenkaat

 

Ranskalainen Michelin on yksi maailman johtavista rengasvalmistajista. Michelinin talvirengasvalikoimaan kuuluvat sekä nasta- että kitkarenkaat niin henkilö-, paketti- kuin SUV-autoillekin. 

Osta verkkokaupasta

Uusi X-Ice North 4 nastarengas

Michelinin vuonna 2018 esitelty nastarengas on suunniteltu siten, että siihen on voitu sijoittaa suuri määrä nastoja sekä keskelle että reunoille, kuitenkin niin että renkaan melutaso pysyy alhaisena. WRC-rallista inspiraationsa saaneet nastat sekä uusi pintakuvio takaavat pitoa ja suorituskykyä kaikissa talviolosuhteissa.

Katso lisätietoja ja osta verkkokaupasta

Michelin x-ice north 4 nastarengas

X-Ice XI3 - Kitkarengas pohjoismaisiin talvikeleihin

Michelin X-Ice XI3 -kitkarengas tarjoaa ajomukavuutta ja turvallisuutta niin lumella kuin jäällä. Testissä nastattoman talvirenkaan kilometritulos oli jopa 25.000 km enemmän kuin kilpailijoilla (TPG:n v. 2016 Michelinin toimeksiannosta suorittama testi rengaskoossa 205/55 R 16). 97 % kuluttajista suosittelee Michelin X-Ice 3 -talvirengasta!

Osta verkkokaupasta

 

Michelin Total Performance

Michelin kehittää tuotteitaan jatkuvasti Michelin Total Performance -strategian avulla, jonka keskeinen tavoite on parantaa renkaan ominaisuuksia suorituskyvyn kaikilla osa-alueilla ilman kompromisseja.

Koska talvirenkaita käytetään vaihtelevissa olosuhteissa, ja samaan renkaaseen on yhdistettävä monia ominaisuuksia:

MichelinTotalPerformance.jpg

  • pito lumella   
  • pito jäällä
  • pito märällä tiellä   
  • pito kuivalla tiellä

 

Michelinin huipputeknologian ja innovaatioiden ansiosta eri ominaisuuksien yhdistäminen samaan renkaaseen on mahdollista.

 

Michelinin tyytyväisyyslupaus

Michelin-talvirenkaiden suunnittelun lähtökohta on aina kuluttajien tarpeet, ja pohjoismaisiin oloihin tarkoitetut talvirenkaat ovat erittäin Michelin_talvirenkaiden_tyytyvaisyyslupaus_logo_pieni.jpgsuorituskykyisiä vaikeissakin ajo-olosuhteissa.

Michelin antaa kuitenkin kuluttajan päättää! Voit kokeilla talvirenkaita 30 päivän ajan, ja jos et ole tyytyväinen, saat rahasi takaisin! 

Tyytyväisyyslupaus koskee seuraavia henkilö- ja SUV-autojen nasta- ja kitkarenkaita: X-Ice North3, X-Ice Xi3, Latitude X-Ice North2, Latitude X-Ice North2+, Latitude X-Ice Xi2.

Tyytyväisyyslupauksen kattama ajanjakso on lokakuusta alusta tammikuun loppuun, ja se on voimassa 30 päivää ostopäivästä, kuitenkin niin, että se on aktivoitu 7 päivän sisällä ostopäivästä. 

Lisätietoja saat osoitteesta http://satisfaction.michelin.fi/

 

Michelin-nastarenkaat

Henkilöautoon: X-Ice North3, X-Ice North 4

Suv-autoon: Latitude X-Ice North2 ja Latitude X-Ice North2+

Pakettiautoon: Agilis X-Ice North

 

Michelin-kitkarenkaat

Henkilöautoon: X-Ice XI3

Suv-autoon: Latitude X-Ice 2

 

Lisätietoja Michelinistä ja Michelin-talvirenkaista osoitteessa www.michelin.fi

Tukkuasiakkaat /kuluttajat/renkaat/palvelut/ajanvaraus /kuluttajat/yksityisasiakkaiden_jarjestelmasivu/kirjaudu_sisaan

Kirjaudu sisään

Ajanvaraus

Ajanvarauksen tai ajanvarauksen muutoksen yhteydessä on valittava ensin palvelupiste. Näin on tehtävä, vaikka olisit jo saanut tiedon renkaanvaihtoajasta.

Valitse palvelupiste

Kuluttajat

Täällä voit ostaa renkaita ja nähdä tilaushistoriasi.

Kirjaudu