Kumho-talvirenkaat

Kumho talvirenkaat

KumhotyreCI_logo.png

Optimaalista suorituskykyä

Kumho-nastarenkaat tarjoavat turvallista talviajoa mm. optimaalisella nastojen asettelulla. Myös renkaiden modernin kumiseostekniikan ansiosta saavutetaan hyvä pito jäällä ja lumella.

WI31-mallin lisäksi saatavilla on nyt WI31+ -malli, jonka suurin ero aiempaan on suurempi nastojen määrä (esim. 205/55 R 16 -koossa on 150 nastan sijaan 200 nastaa). Näin renkaan käsittely- ja jarrutusominaisuudet jäällä sekä vaativissa talviolosuhteissa ovat erittäin hyvät.

Nastarenkaissa käytetään erityisesti WI31-renkaalle suunniteltua Scasonin X-Turbine -nastaa. Se on tavanomaista suurempi, mikä lisää nastarenkaan kulutuskestävyyttä sekä parantaa renkaan pito-ominaisuuksia jäällä.

Osta verkkokaupasta

 

Kumho-nastarenkaat

Henkilöautoon: WI31+, WI31

Pakettiautoon: KC11

Kumho-kitkarenkaat

Henkilö- ja suv-autoon: KW31

 

Kumho perustettiin vuonna 1960 Gwangjussa Koreassa, ja nykyään yritys on maailman 10 suurimman rengasvalmistajan joukossa.

Rengastehtaat sijaitsevat Koreassa, Kiinassa ja Vietnamissa, ja tavoite on laajentaa renkaiden valmistusta myös Intiaan ja Yhdysvaltoihin. Kumhon kesä- ja talvirenkaat tarjoavat optimaalista suorituskykyä kaikissa ajo-olosuhteissa.

Lue lisää Kumho-renkaista osoitteesta kumho.fi

Tukkuasiakkaat /kuluttajat/renkaat/palvelut/ajanvaraus /kuluttajat/yksityisasiakkaiden_jarjestelmasivu/kirjaudu_sisaan

Kirjaudu sisään

Ajanvaraus

Ajanvarauksen tai ajanvarauksen muutoksen yhteydessä on valittava ensin palvelupiste. Näin on tehtävä, vaikka olisit jo saanut tiedon renkaanvaihtoajasta.

Valitse palvelupiste

Kuluttajat

Täällä voit ostaa renkaita ja nähdä tilaushistoriasi.

Kirjaudu