Michelin X-Ice North 4 nastarengas

 

Premium-nastarengas turvalliseen ajoon Suomen talvikeleille. Uuden pintakuvion ja normaalia suuremman nastamäärän ansiosta rengas tarjoaa poikkeuksellista turvallisuutta ja erinomaiset ajo-ominaisuudet kaikilla talvikeleillä.

TM-testivoittaja. Michelin X-Ice North 4  on voittanut kaksi kertaa peräkkäin Tekniikan maailman talvirengastestin (TM 17/2019 ja 17/2018). Lehden mukaan se on "Täyden kympin rengas jäisellä tiellä".

 

 

Poikkeuksellista pitoa ja suorituskykyä

 

Michelin x-ice North 4 testitulos

Suuri määrä WRC-rallista inspiraationsa saaneita nastoja tarjoavat pitoa ja suorituskykyä. Rengas pysähtyy jäällä jopa 3,6 metriä aiemmin kuin sen kilpailijat keskimäärin1.

Turvallinen sekä uutena että kuluneena

North 4 toimii erinomaisesti uutena, mutta renkaan ominaisuudet säilyvät poikkeuksellisen hyvinä myös silloin kun pinta alkaa kulua. Esimerkiksi 10 000 ajokilometrin jälkeen rengas pysähtyi jäällä jarrutettaessa keskimäärin 4,8 m kilpailijoita aikaisemmin2 - tämä on suurempi ero kuin uusia renkaita vertailtaessa.

 

 

1Testworldin v. 2017-2018 suorittama testi rengaskoossa 205/55 R16 91V, ajoneuvona VW Golf 7, verrattuna viiteen kilpailevaan renkaaseen (Bridgestone Noranza 001, Continental Ice Contact 2, Goodyear UltraGrip Ice Arctic, Nokian Hakkapeliitta 9, Pirelli Ice Zero). Kolmen testiolosuhteen keskiarvo.

2Testworldin v. 2018 suorittama testi rengaskoossa 205/55 R16 91V, ajoneuvona VW Golf 7, verrattuna viiteen kilpailevaan renkaaseen (Bridgestone Noranza 001, Continental Ice Contact 2, Goodyear UltraGrip Ice Arctic, Nokian Hakkapeliitta 9, Pirelli Ice Zero). Kahden testiolosuhteen keskiarvo 10 000 ajokilometrin jälkeen.

TM-testivoittaja

Tukkuasiakkaat /kuluttajat/renkaat/palvelut/ajanvaraus /kuluttajat/yksityisasiakkaiden_jarjestelmasivu/kirjaudu_sisaan

Kirjaudu sisään

Ajanvaraus

Ajanvarauksen tai ajanvarauksen muutoksen yhteydessä on valittava ensin palvelupiste. Näin on tehtävä, vaikka olisit jo saanut tiedon renkaanvaihtoajasta.

Valitse palvelupiste

Kuluttajat

Täällä voit ostaa renkaita ja nähdä tilaushistoriasi.

Kirjaudu