Renkaat osamaksulla

Tilaa renkaat verkkokaupasta - saat 4kk korotonta maksuaikaa

Euromaster Tili – 4 kuukautta korotonta maksuaikaa renkaille! Me Euromasterilla ymmärrämme, että auton renkaat ovat iso investointi. Helpottaaksemme ostopäätöstä olemme tehneet mahdolliseksi rengasostosten maksamisen myös osamaksulla. Mikäli haluat maksaa ostoksesi osamaksulla, valitse kassalla maksutavaksi "Euromaster Tili" . Hyödynnät samalla ajankohtaisen Euromaster Tiliä koskevan kampanjan, jolla saat neljä ensimmäistä kuukautta korotonta maksuaikaa ilman avausmaksua.  Tilinhoitomaksu on 3,95 €/kk. Tilatessasi renkaat Euromasterin verkkokaupasta voit valita ostoksillesi jopa 36 kuukautta maksuaikaa, ja voit valita itse kuinka paljon maksat kuukaudessa. Laskulla on mainittu maksettava vähimmäismäärä. Tarjous on voimassa toistaiseksi ja koskee ainoastaan verkkokaupan kautta tehtyjä ostoksia. 
 

Tilaa renkaat osamaksulla - maksa omaan tahtiisi

Euromaster tarjoaa useita eri maksutapoja renkaiden ostamiseen verkkokaupasta. Valitessasi osamaksun voit maksaa renkaat valitsemaasi tahtiin renkaiden allelaiton jälkeen. Renkaiden osamaksu on mahdollista ainoastaan verkkokaupan kautta tehdyissä tilauksissa. 

Tarjoamme Euromaster Tilin yhteistyössä Avardan kanssa. Avarda on osa TF Bank AB Suomen sivuliikettä. Ostohetken yhteydessä tehdään luottopäätös, jossa luotto- ja osoitetietosi voidaan tarkistaa. Jos hakemustasi ei hyväksytä, voit valita toisen maksuvaihtoehdon. Myöhästyneestä maksusta veloitetaan muistutusmaksu 5 €. Euromaster Tilin perushinnaston mukainen vuosikorko on 19,90 %. Todellinen vuosikorko on 29,35 %, todelliset luottokustannukset 146,44 € ja kokonaiskustannus 1146,44 €, kun takaisinmaksuaika on 12 kuukautta ja luoton suuruus 1000 €.