Avoimet työpaikat Euromasterilla

Euromaster on Euroopan johtavia rengasalan yrityksiä, joka toimii 17 Euroopan maassa. Olemme oman alamme ammattilaisia ja ylpeitä siitä, mitä teemme. Työntekijöidemme taidot ja kokemus karttuvat jatkuvasti sekä päivittäisessä työssä että koulutuksissa.

Katso avoimet työpaikat

Tiimityötä

Tiimin jokaisella jäsenellä on erilaisia vahvuuksia ja kiinnostuksen kohteita. Hyvässä tiimissä näitä eroja osataan hyödyntää. Emmekä tarkoita vain ansioluettelossa olevia asioita, vaan yhtä tärkeää on halu saada jotain aikaan Euromasterilla ja  kehittyä henkilökohtaisella tasolla.

Tarkastelemalla vahvuuksiasi yhdessä keksimme varmasti, kuinka niitä voidaan hyödyntää parhaalla mahdollisella tavalla.

Euromaster-tiimi

Työturvallisuus

Kaikki Euromasterin työntekijät käyvät vuosittain koulutuksessa, jossa käsitellään kunkin työntekijän työtehtäviin liittyviä työsuojelumääräyksiä. Teemme jatkuvaa työtä työtapaturmien ennaltaehkäisemiseksi ja sitoutamme myös koko henkilökuntamme siihen erilaisin kannustimin. Lisäksi työntekijät saavat ensiapu- ja paloturvallisuuskoulutusta sekä koulutusta vaarallisten aineiden käsittelyssä. 

Ei kompromisseja turvallisuudessa

Työterveys

Työntekijöillämme on oikeus työskennellä turvallisessa ja terveydelle vaarattomassa ympäristössä. Siksi yrityksen työ- ja terveysohjeiden noudattaminen on tärkeää. Pyrimme parhaamme mukaan neuvomaan työntekijöitämme työterveysasioissa. Lisäksi haluamme taata myös asiakkaiden ja tavarantoimittajien terveyden ja turvallisuuden yrityksemme toimipaikoissa.

 

Euromaster-tiimi

Laatu ja ympäristö

Euromasterin laatukäsikirjaan on kirjattu organisaation laatu- ja ympäristöpolitiikka. Euromaster suorittaa säännöllisiä laatuauditointeja, ja testi- ja mittauslaitteet testautetaan säännöllisesti ulkoisesti. Mahdolliset reklamaatiot ja yhteydenotot käsitellään niin nopeasti kuin mahdollista, määritettyjen menettelytapojen mukaisesti.

Euromaster-tiimi

Haluatko lähettää hakemuksen? Katso täältä kaikki Euromasterin avoimet työpaikat