Tärkeää tietoa COVID-19 -pandemiasta

Seuraamme koronapandemian tilannetta jatkuvasti ja teemme sen vaatimat muutokset toimintaamme turvataksemme sekä asiakkaidemme että työntekijöidemme terveyden ja turvallisuuden.

Täältä löydät viimeisimmät tiedot toimenpiteistä koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi Euromasterin palvelupisteissä sekä mahdollisista muutoksista palveluissamme tai palveluajoissa. Päivitetyt tiedot löytyvät myös Facebook-sivuiltamme.

 

Palvelupisteemme ovat avoinna normaalisti. Olemme ottaneet käyttöön mm. seuraavat toimenpiteet tartuntariskin vähentämiseksi:

·         Palvelupisteissämme on asiakkaiden saatavilla sekä mahdollisuus pestä kädet saippualla että käyttää käsidesiä.

·         Palvelupisteemme puhdistetaan useita kertoja päivässä tartuntariskin minimoimiseksi.

·         Pidennämme turvavälejä aiemmin suositellusta 1 metristä mahdollisuuksien mukaan 2 metriin.

·         Käytämme tarvittavia suojavarusteita, mm. suojakäsineitä ja muovipleksejä myyntitiskillä sekä otamme käyttöön hengityssuojaimet, jotka vaihdetaan riittävän usein.

· ·         Jätäthän autosi avaimet palvelupisteessämme niille varattuun laatikkoon.

·         Maksathan ensisijaisesti maksupäätteellä. Pyrimme välttämään käteisen rahan käsittelyä.

·         Muistathan, että voit tehdä ajanvarauksen ja ostaa renkaita myös verkkokaupassamme!

·         Pidetään huolta toinen toisistamme! Mikäli sinulla on oireita, niin lykkääthän käyntiäsi siihen asti, että olet oireeton.

·         Mikäli kuulut koronaviruksen riskiryhmään ja haluat välttää asiointia sisällä palvelupisteessämme, paina äänitorvea. Tulemme palvelemaan sinua ulos.