Kuopion Euromaster on muuttanut

Suomen Euromaster Oy, tiedote 14.12.2022

KUOPION EUROMASTER MUUTTANUT – TOIMIVAMMAT TILAT OVAT ASIAKKAIDEN ETU

Rengas- ja autohuoltopalveluita tarjoava Euromaster kehittää toimintaansa ja satsaa nyt Kuopioon. Kolmisopen alueella pitkään toiminut palvelupiste on muuttanut uusiin ja toimivampiin tiloihin lähelle aiempaa sijaintia, Suvannontielle.

 

Toimivammat tilat ovat asiakkaiden etu
Euromaster jatkaa toimintaansa tutulla seudulla Kolmisopessa, mutta uudessa kiinteistössä Suvannontie 10:ssä. Tavoite on ennen kaikkea parantaa niin yksityis- kuin yritysasiakkaidenkin asiakaskokemusta. ”Uusien tilojen myötä pystymme tarjoamaan mm. entistä paremmat autohuoltopalvelut kevyelle kalustolle”, kertoo Euromasterin Keski-Suomen aluepäällikkö Harri Kivi.

”Autohuollon asennuspaikkoja on nyt kaksi, ja autohuollon palveluvalikoima laajenee aiempaan verrattuna. Aivan uutena palveluna tarjoamme nyt auton käsipesuja, sekä ulkopesun että monipuoliset sisäpesut,” sanoo Kivi. Myös kevyen kaluston rengasasennuspaikkoja on enemmän kuin ennen, mikä sujuvoittaa sesonkiaikojen asennustyötä. 

”Isomman asennushallin myötä pystymme nyt rengastamaan ja huoltamaan myös matkailuautot ja pitkät pakettiautot”, kertoo palvelupisteen päällikkö Tuomas Paroinen. ”Meidän kauttamme saa tilattuna moottoripyörien renkaat, ja hoidamme myös niiden asennukset vanteelle. Se vaatii erikoisosaamista.”

 

Rengashotelli helpottaa asiakkaiden rengashuoltoa
”Myös rengashotellikapasiteettimme on tuplaantunut”, Paroinen kehaisee. ”Useampien asennuspaikkojen myötä hotelliasiakkaiden palvelu nopeutuu, puhumattakaan siitä, miten helppoa rengashuolto on, kun sen voi jättää meidän ammattilaisten huoleksi.”

 

Tuotteet ja palvelut myös raskaalle kalustolle
Kuopion Euromaster on tarjonnut perinteisesti tuotteet ja palvelut myös raskaalle kalustolle. ”Meiltä saa laajan valikoiman erihintaisia renkaita kuorma-autoihin, työkoneisiin, maatalouden koneisiin ja suurimpiinkin maansiirtokoneisiin”, kertoo Paroinen.

Rengaspalvelut räätälöidään kunkin asiakkaan tarpeiden mukaan, ja asiantuntijat opastavat kaikissa raskaiden ajoneuvojen rengashuoltoon liittyvissä asioissa. Euromaster pinnoittaa itse kuorma- ja maansiirtokoneiden renkaita. Ne ovat edullisia ja suorituskyvyltään hyviä, ja lisäetuna pinnoitustoiminta säästää myös ympäristöä pienempine raaka-ainemäärineen.

Tavoitteena on myös pidentää uuden vuoden puolella aukioloaikoja, ja tarpeen mukaan on mahdollista palvella raskasta kalustoa jatkossa myös lauantaisin. 

Uuden palvelupisteen avajaiset pidetään ensi vuoden keväällä. ”Jo nyt joulukuussa kannattaa tulla tutustumaan uuteen palvelupisteeseen, sillä myymme kaikki varastossa olevat renkaat nyt edulliseen muuttohintaan”, vinkkaa Paroinen. 

Koko Kuopion tiimi toivottaa kaikki vanhat ja uudet asiakkaat tervetulleiksi!
 

Euromaster on Euroopan suurimpia rengas- ja autohuoltoketjuja, joka tarjoaa paikallista palvelua. Suomessa Euromasterilla on yli 80 palvelupistettä.

Kuopion palvelupisteen uusi osoite: Suvannontie 10, 70780 Kuopio, puh. 017 3696 400
-    5 kevyen kaluston asennuspaikkaa
-    2 autohuollon asennuspaikkaa
-    Raskaan kaluston asennushalli
-    Rengashotellipalvelu kevyille ja raskaille renkaille
-    Henkilökunta 7: myynti 3, asentajat 4

 


Lisätietoja
Tuomas Paroinen, Kuopion palvelupisteen päällikkö, tuomas.paroinen(at)euromaster.com
Harri Kivi, Keski-Suomen aluepäällikkö, harri.kivi(at)euromaster.com