Muistilista onnistuneeseen renkaiden vaihtoon

Muistilista onnistuneeseen renkaiden vaihtoon

Euromaster tarjoaa ammattitaitoista renkaanvaihtoa kaikilla palvelupisteillämme ympäri Suomen. Asioimalla Euromasterilla voit varmistua, että renkaat ovat vaihdettu ammattitaitoisesti ja että renkaiden kunto on tarkistettu turvallisuutesi takaamiseksi. Vaihdattamalla renkaat Euromasterilla valitset samalla mielenrauhan sekä mukavuuden. Meille on tärkeää että voit luottaa siihen, että renkaasi ovat turvallisesti ja ammattitaitoisesti vaihdettu, ja että sinä voit keskittyä siihen tärkeimpään - ajamisesta nauttimiseen. 

Renkaanvaihtoon Euromaster-palvelupisteillä kuuluu myös auton veloitukseton auton Mastercheck-kuntotarkastus

Ennen renkaiden vaihtoa

1. Valmistaudu ajoissa rengassesonkiin ja varaa hyvissä ajoin aika renkaiden vaihtoon valitsemallasi palvelupisteellä.
Ajanvaraus renkaiden vaihtoon täytyy nopeasti sesongin vaihtuessa, joten muistathan varata ajan renkaiden vaihtoon ajoissa. 

Varaa aika kätevästi netin kautta täältä.

 

2. Ota esiin etukäteen lukkopultin avain.
Mikäli autossasi on lukkopultit tai -mutterit, ota etukäteen selvää mistä löydät avaimen niihin, sillä lukkopultti ei aukea tavallisella rengasavaimella. Lukkopultteja tai lukkomuttereita käytetään ehkäisemään rengasvarkauksia, ja ne löytyvät suurimmasta osasta autoja. Lukkopultin tai -mutterin avaamiseen tarvitaan aina yksilöllinen avain. Jotta henkilökuntamme pystyy palvelemaan sinua sujuvasti ja nopeasti, otathan etukäteen selvää mistä löydät lukkopultin avaimen, ja ota se esille palveluun saapuessasi.  

 

Renkaiden vaihdon jälkeen 

1. Jälkikiristys 
Renkaille tulee aina niiden irroittamisen jälkeen suorittaa jälkikiristys. Jälkikiristys tulee suorittaa, kun olet ajanut n. 100-200 kilometriä renkaiden vaihdon jälkeen. Renkaiden jälkikiristyksen tavoitteena on välttää löystyneiden pulttien irtoaminen ja siitä aiheutuvat vahingot. 

Jälkikiristys tulee tehdä aina kausivaihtojen yhteydessä, sekä esimerkiksi silloin kuin kyseessä on ollut yksittäisen renkaan paikkaus. 

Jälkikiristys on Euromasterilla aina maksuton. Sinun ei tarvitse tehdä ajanvarausta jälkikiristykseen erikseen, vaan voit kurvata suoraan jälkikiristykseen lähimmälle Euromaster-palvelupisteellesi.