Renkaanvaihto

Tarjoamme laadukasta renkaanvaihtoa kaikilla palvelupisteillämme ympäri Suomen. Asioimalla Euromasterilla voit varmistua, että renkaat ovat vaihdettu ammattitaitoisesti ja että renkaiden kunto on tarkistettu turvallisuutesi takaamiseksi. Renkaanvaihtoon Euromaster-palvelupisteillä kuuluu myös auton veloitukseton Mastercheck-kuntotarkastus.

Varaa aika verkkoajanvarauksestamme tai ottamalla yhteyttä lähimpään palvelupisteeseesi.

Varaa aika

Vaihtoon sisältyy

Renkaidenvaihtoon Euromasterilla sisältyy:

list item 1Renkaiden kuntotarkastus
list item 2Urasyvyyden mittaus
list item 3Rengaspaineiden tarkistus
list item 4Mastercheck-auton kokonaisvaltainen kuntotarkastus
list item 4Jälkikiristys

Renkaanvaihdon hinta

Euromasterilla renkaanvaihdon hintaan vaikuttaa aina ajoneuvon ja sen renkaiden koko sekä alue. Tarkan renkaanvaihdon hinta-arvion saat ottamalla yhteyttä lähimpään palvelupisteeseesi.

Palvelupistehaku

Renkaanvaihtoon sisältyy

Renkaanvaihtoon Euromasterilla kuuluu aina veloituksetta renkaiden kuntotarkistus, renkaiden urasyvyyden mittaus, optimaalisen rengaspaineen varmistaminen, jälkikiristys sekä auton Mastercheck-kuntotarkastus. 

Vaihdattamalla renkaat Euromasterilla valitset samalla mielenrauhan sekä mukavuuden. Meille on tärkeää että voit luottaa siihen, että renkaasi ovat turvallisesti ja ammattitaitoisesti vaihdettu, ja että sinä voit keskittyä siihen tärkeimpään - ajamisesta nauttimiseen. 

 

Valinnaiset palvelut 

Rengashotelli

Euromasterin rengashotellissa voit säilyttää renkaasi optimaalisissa säilytysolosuhteissa. Lue lisää ja varaa rengashotellikausi lähimmältä Euromaster-palvelupisteeltäsi.

Lue lisää

Ohjauskulmien tarkastus ja säätö

Varaa ohjauskulmien säätö ja tarkastus lähimmällä Euromaster-palvelupisteelläsi. Lue lisää ohjauskulmien säädöstä ja varaa aika täältä. 

Lue lisää