Tarjoamme 2-viikon vaihto-oikeuden uusille renkaille

Olemme tyytyväisiä vasta kun sinäkin olet. Tarjoamme Euromasterin verkkokaupasta sekä palvelupisteiltä ostetuille renkaille Sopivan renkaan takuun:

Sinulla on oikeus vaihtaa normaalisti kuluneet renkaat kahden viikon kuluessa niiden ostamisesta yhden kerran, ja maksat vain alunperin ostamiesi ja uusien vaihtorenkaiden välisen hinnan eron. 

Lisäksi jos uudet renkaat eivät täytä ilmoittamiamme vaatimuksia ja määräyksiä, voit tulla vaihtamaan ne.

Hyödyt ostaessasi renkaat Euromasterilta

  1. Sadat ammattilaisemme ovat aina valmiina auttamaan sinua renkaiden ostamiseen, sekä rengaspalveluihin liittyvissä kysymyksissä
  2. Euromasterin Sopivan renkaan takuu - tuo lisävarmuutta ja turvaa ostoksillesi. Saat 2-viikon vaihto-oikeuden ostamillesi renkaille, ja voit sen aikana halutessasi vaihtaa renkaat toisiin - maksat ainoastaan vain alunperin ostamiesi ja uusien vaihtorenkaiden välisen hinnan eron.
  3. Ostaessasi renkaat Euromasterin verkkokaupasta, tai palvelupisteiltämme, sisältyy renkaisiin allelaitto sekä mastercheck-auton kuntotarkastus. Tarjoamme lisämaksusta laajan valikoiman rengas- ja autohuollon palveluita rengashotellista ohjauskulmien säätöön.
     

Siirry verkkokauppaan

Osta renkaat verkkokaupasta

Tilaa uudet renkaat Euromasterin verkkokaupasta

Verkkokauppaan

Euromasterin rengashotelli

Tutustu suosittuun Euromasterin rengashotellipalveluun

Lue lisää

Euromaster-ammattilaiset apunasi

Asiantuntijamme tarjoavat mieluusti apuaan sopivien renkaiden valinnassa, niin etänä kuin palvelupisteillämme. Tarjoamme laajan valikoiman kesä- ja talvirenkaita kaikissa hintakategorioissa.

Alla olevan lomakkeen kautta saat apua sopivien renkaiden valintaan. 

Asennamme renkaat autoosi lähimmällä Euromaster-palvelupisteelläsi. Löydät kaikki palvelupisteet klikkaamalla tästä

 

Lähetä kysymys tai tarjouspyyntö renkaista