Renkaat teollisuus ja maansiirto

Euromaster palvelee teollisuutta ja maansiirron ammattilaisia ympäri Eurooppaa. Palvelutarjontaan kuuluu niin huolto-ohjelmat kuin asiakaskohtaiset räätälöidyt ratkaisut.

Miksi Euromaster?

Euromaster on Euroopan johtava rengasasiantuntija, joka toimii 17 Euroopan maassa. Kuulumme Michelin-konserniin, joka puolestaan on yksi maailman johtavista rengasvalmistajista. Suomessa verkostoomme kuuluu yli 60 Euromaster-palvelupistettä, yli 20 Euromaster-partneria sekä oma pinnoittamo, jossa pinnoitamme myös maansiirto- ja teollisuusrenkaita.

Henkilökuntamme ammattitaito ja kokemus ovat Euromasterin asiakaspalvelun perusta. Kehitämme halutessasi yhdessä huolto-ohjelman, jonka avulla löydämme parhaat ratkaisut yrityksesi rengshuoltoon. 

Teollisuus- ja työkonerenkaiden rengasasiantuntijamme palvelevat mielellään ja antavat hyviä vinkkejä ja neuvoja rengashankintoihin. Teemme perusteellisen analyysin rengastarpeistasi, jotta löydämme juuri sinun ajoneuvoillesi sopivat rengasratkaisut, kuten yksilöidyt, koneiden alusta-analyyseihin ja käyttöalueesseen perustuvat rengassuositukset, sekä mukautetut ilmanpaineet jokaiselle työkoneelle.

OTA YHTEYTTÄ

michelin

Maansiirto ja teollisuus

Tutustu Michelinin rengastarjontaan maansiirron yrityksille ja teollisuudelle.

Lue lisää
michelin

Kaivokset ja louhokset

Lue lisää Michelinin tarjonnasta kaivoksille ja louhoksille.

Lue lisää