Renkaiden tukkuverkkokauppa

Tukkuverkkokaupan löydät osoitteessa
www.tilaus.euromaster.fi

AVAA VERKKOKAUPPA

Renkaiden tukkuverkkokauppa netissä

Euromasterin tukkuverkkokaupasta voit tilata renkaita, vanteita ja tarvikkeita kilpailukykyiseen hintaan, ja pääset käsiksi kymmeniin tuhansiin rengastuotteisiin sekä niiden ajantasaisiin saatavuustietoihin. Tukkukaupastamme löydät niin kevyen- kuin raskaan ajoneuvon renkaat.

Pyydä ilmaiset tunnukset tukkuverkkokauppaan

Pyydä yrityksellesi ilmaiset käyttäjätunnukset Euromasterin tukkuverkkokauppaan ja pääset käsiksi tuhansiin rengastuotteisiin, sekä ajankohtaisiin kampanjoihin.
 

 

 

Näin luot tunnukset ja kirjaudut sisään

Kun olet antanut yllä olevan lomakkeen kautta pyydetyt tiedot, tulet vastaanottamaan sähköpostitse ilmoituksen kun käyttäjätunnuksesi on luotu. Sen jälkeen voit:

  1. Siirtyä osoitteeseen tilaus.euromaster.fi
  2. Valita "Kirjaudu" ja sen jälkeen "Rekisteröidy nyt"
  3. Anna sähköpostiosoitteesi ja paina "Lähetä vahvistuskoodi"
  4. Saat vahvistuskoodin sähköpostise. Kopioi koodi kirjautumisikkunassa olevaan kenttään
  5. Täytä pyydetyt tiedot.

AVAA VERKKOKAUPPA

 

Helppo ja nopea tuotehaku

Etsi tuotteita helposti eri kriteerien mukaan ja suodata hakutuloksia monipuolisten filtterien avulla. Näet jokaisen tuotteen kohdalla saatavuuden, alennusprosentin ja oman nettohintasi.

 

Suosikit ja kokoelmat

Lisää tuotteita suosikeiksi, jolloin löydät tärkeimmät tuotteet entistä nopeammin. Voit lisäksi ryhmitellä suosikkituotteitasi kokoelmiin, esimerkiksi Michelin talvirenkaat, jolloin näet näihin kokoelmiin kuuluvat tuotteet samalla sivulla.

 

Hinnoittelutyökalu apunasi

Halutessasi voit käyttää verkkokauppaa myös hinnoittelutyökaluna. Voit määrittää tuotteille haluamasi loppuasiakashinnat, joilla myyt itse tuotteet eteenpäin. Kun valitset käyttöösi Loppuasiakashinnat-näkymän, ostohinnat ja alennukset piilotetaan.

 

 

 

Euromasterin rengastukku netissä 

Euromasterin renkaiden tukkuverkkokaupasta löydät tuhansia renkaita, vanteita ja tarvikkeita kilpailukykyiseen hintaan. Hintatietojen lisäksi löydät verkkokaupasta tuotteiden ajankohtaiset saatavuustiedot, sekä runsaasti vaihtuvia poistomyyntejä, kampanjoita ja alennusmyyntejä. Voit halutessasi antaa markkinointiluvan, jolloin saat aina ajantasaiset tiedot viikon kampanjoista.

Tukkukaupan käyttö on ilmaista. Voit pyytää maksuttomat tukkukaupan käyttäjätunnukset yllä olevan lomakkeen kautta, tai ottamalla yhteyttä Euromasterin yritysmyyntiin. Euromasterin ammattitaitoinen myyntihenkilöstö kertoo mielellään tukkuverkkokaupan toiminnasta, sekä sen laajasta tuotevalikoimasta.