Henkilö- ja pakettiautojen rengasratkaisut yritysasiakkaille

Miksi Euromaster?

Euromaster on Euroopan johtava rengasasiantuntija, joka toimii 17 Euroopan maassa. Kuulumme Michelin-konserniin, joka puolestaan on yksi maailman johtavista rengasvalmistajista. Suomessa verkostoomme kuuluu yli 60 Euromaster-palvelupistettä ja yli 20 Euromaster-partneria. Tarjoamme sinulle yrityksesi tarpeisiin räätälöidyn ratkaisun sekä huippulaatuiset tuotteet - tavoitteena sinun liiketoimintasi tehostaminen. 

Oikeat renkaat oikeaan käyttötarkoitukseen

Tiedämme kokemuksesta, että paras rengasratkaisu on aina yksilöllinen – sellainen, joka on suunniteltu ajoneuvon ja ajotottumusten mukaan. Kannattaa hyödyntää henkilökuntamme asiantuntemusta juuri oikeanlaisen renkaan valinnassa. Palvelun laatu on meille ensiarvoisen tärkeää, ja panostamme siihen kaikissa palvelupisteissämme.

Seurannan avulla pystyt valvomaan kalustoasi ja varmistamaan, että pidämme lupauksemme niin rengaskäytäntöjen kuin sovittujen hintojenkin osalta. Lisäksi seurantapalvelu auttaa pitämään kustannukset kurissa sekä vähentää ja helpottaa hallinnointia.

Ammattitaitoista palvelua ympäri Suomea

  1. Laaja verkosto, yli 60 palvelupistettä ympäri Suomea
  2. Samat tuotteet ja palvelut kaikissa palvelupisteissä
  3. Joustavat ja räätälöidyt palvelut yrityksesi tarpeiden mukaan
  4. Mahdollisuus renkaiden kausisäilytykseen rengashotellissa
  5. Rengassesonkien aikana mahdollisuus renkaiden asennukseen myös asiakkaan tiloissa
  6. Keskitetty laskutus

Yksi yhteyshenkilö

Yhteyshenkilön avulla opimme tuntemaan tarpeesi ja pystymme toimittamaan ajoneuvoillesi sopivat renkaat. Yhteyshenkilöt ja yhteystiedot löydät täältä.

Tule asiakkaaksi

Haluatko tarjouksen Euromasterilta? Täytä yhteydenottolomake, niin olemme sinuun pian yhteydessä.