Henkilö- ja pakettiautojen renkaat

Euromasterin yritysasiakkaana hankit kattavasta rengasvalikoimasta renkaat niin henkilöautoille kuin pakettiautoille. Sopimusasiakkaana voit keskittää rengashankinnat myös tukkukauppapaikkaamme.

tilaus.euromaster.fi

Tukkuverkkokauppa

Euromasterin sopimusasiakkaana pääset käsiksi kymmeniin tuhansiin tuotteisiin ja tuotteiden ajantasaisiin saatavuustietoihin tukkukauppapaikassamme.

Lue lisää
euromaster.fi

Kevyet renkaat nopeasti

Sinun ei tarvitse olla sopimusasiakkaamme ostaaksesi renkaat edullisesti verkosta. Voit ostaa pakettiauton tai henkilöauton renkaat ja varata asennusajan osoitteessa euromaster.fi

Osta renkaat

Miksi Euromaster?

Euromaster on Euroopan johtava rengasasiantuntija, joka toimii 17 Euroopan maassa. Kuulumme Michelin-konserniin, joka puolestaan on yksi maailman johtavista rengasvalmistajista. Suomessa verkostoomme kuuluu yli 60 Euromaster-palvelupistettä ja yli 20 Euromaster-partneria. Tarjoamme sinulle yrityksesi tarpeisiin räätälöidyn ratkaisun sekä huippulaatuiset tuotteet - tavoitteena sinun liiketoimintasi tehostaminen. 

Oikeat renkaat oikeaan käyttötarkoitukseen

Tiedämme kokemuksesta, että paras rengasratkaisu on aina yksilöllinen – sellainen, joka on suunniteltu ajoneuvon ja ajotottumusten mukaan. Kannattaa hyödyntää henkilökuntamme asiantuntemusta juuri oikeanlaisen renkaan valinnassa. Palvelun laatu on meille ensiarvoisen tärkeää, ja panostamme siihen kaikissa palvelupisteissämme.

Tule sopimusasiakkaaksi

Haluatko oman yhteyshenkilön rengasasioihin ja pääsyn Pohjoismaiden kattavimpaan renkaiden tukkukauppaan, missä hankit renkaita edullisesti ympäri vuoden? Täytä yhteydenottolomake, niin olemme sinuun pian yhteydessä.