Ammattiliikenteen palvelut

Tavoitteemme on auttaa asiakkaitamme pitämään kuljetuskalustonsa liikkeellä ilman kalliiksi tulevia seisonta-aikoja. Kun ajoneuvot ovat tien päällä, tuottavuus paranee ja aikaa ja kustannuksia säästyy.

Ennakoivat rengastarkastukset

Säännölliset tarkastukset (mm. urasyvyydet, ilmanpaineet, tasapainotus, renkaiden paikkojen vaihtaminen tai kääntäminen vanteella) auttavat vähentämään polttoaineenkulutusta, renkaiden kulumista ja kilometrikustannuksia. Lisäksi ne pienentävät seisokkien riskiä sekä parantavat turvallisuutta ja kuljetusten täsmällisyyttä. Nämä seikat puolestaan lisäävät luottamusta siihen, että täytät velvollisuutesi asiakkaitasi kohtaan.

Rengashuollon suunnittelu

Suunnittelemme renkaiden huoltotoimenpiteet yhdessä. Se helpottaa huollon, korjausten ja renkaiden vaihdon ajoittamista sinulle sopivaan ajankohtaan. Liikkuvat huoltohallimme voivat käydä luonasi sovitusti, mikä säästää aikaa, lyhentää seisonta-aikoja ja optimoi ajoneuvoistasi saamasi hyödyn.

Seurantajärjestelmä

Seurantajärjestelmämme avulla voit halutessasi tarkastella kunkin ajoneuvosi rengasraportteja. Saatavilla on yksityiskohtaisia tilastoja, renkaiden tilatietoja ja kilometrilukemia, tietoja suoritetuista toimenpiteistä ym. Raporttien avulla pystyt hallitsemaan kalustosi rengashuoltoa ja siihen liittyviä kustannuksia paremmin.

Palvelua ympäri vuorokauden

Mahdollisessa rengasrikkotilanteessa et jää koskaan neuvottomaksi, kun käytettävissäsi on Euroopan paras 24h rengasrikkopalvelu. Huoltoautomme auttavat sinua ympäri vuorokauden jatkamaan matkaasi mahdollisimman nopeasti niin Suomessa kuin muuallakin Euroopassa Euromasterin toiminta-alueella. Niinpä seisonta-ajat pysyvät mahdollisimman lyhyinä, jolloin toimitusvarmuus on parempi, asiakkaat ovat tyytyväisiä ja liiketoimintasi on kannattavampaa.

Pinnoitustoiminta

Euromasterilla on Porissa oma pinnoittamo, jossa pinnoitamme mm. kuorma- ja linja-auton renkaita. Teemme siis kaikkemme, jotta renkaidesi käyttöikä olisi mahdollisimman pitkä, turvallisuus mahdollisimman hyvä ja kilometrikustannukset mahdollisimman alhaiset.

Yksi yhteyshenkilö

Käyttämällä aina samaa yhteyshenkilöä opimme tuntemaan liiketoimintasi ja tarpeesi parhaiten. Näin voimme toimittaa renkaat, joiden käyttöikä on mahdollisimman pitkä ja kilometrikustannukset mahdollisimman alhaiset. Anna vastuu ajokalustosi kokonaishuoltopalveluista meille ja sijoita kilometreihin, älä renkaisiin