Renkaiden verkkokauppa sopimusasiakkaille

TILAUS.EUROMASTER.FI

AVAA VERKKOKAUPPA

Verkkokauppa yritysasiakkaille

Jos olet Euromasterin sopimusasiakas, saat halutessasi käyttöösi verkkokaupan. Voit tilata renkaita, vanteita ja tarvikkeita oman sopimuksesi mukaisilla hinnoilla ja pääset samalla käsiksi kymmeniin tuhansiin tuotteisiin ja tuotteiden ajantasaisiin saatavuustietoihin.

Jos et ole vielä Euromasterin sopimusasiakas, ota yhteyttä yritysmyyntiin.

Näin luot tunnukset ja kirjaudut sisään

Ensimmäisellä kirjautumiskerralla sinun pitää luoda käyttäjätili. Jotta tilin luominen onnistuu, sähköpostiosoitteellasi pitää olla käyttöoikeus verkkokauppaan. Jos et saa tiliä luotua, ota yhteyttä Euromasterin yhteyshenkilöösi tai pyydä käyttöoikeutta täyttämällä lomake klikkaamalla tästä.

  1. Mene osoitteeseen tilaus.euromaster.fi
  2. Klikkaa "Kirjaudu" ja sen jälkeen "Rekisteröidy nyt"
  3. Anna sähköpostiosoitteesi ja paina "Lähetä vahvistuskoodi"
  4. Etsi koodi sähköpostistasi ja kopioi se kirjautumisikkunassa olevaan kenttään
  5. Täytä muut pyydetyt tiedot.

AVAA VERKKOKAUPPA

 

Helppo ja nopea tuotehaku

Etsi tuotteita helposti eri kriteerien mukaan ja suodata hakutuloksia monipuolisten filtterien avulla. Näet jokaisen tuotteen kohdalla saatavuuden, alennusprosentin ja oman nettohintasi.

 

Suosikit ja kokoelmat

Lisää tuotteita suosikeiksi, jolloin löydät tärkeimmät tuotteet entistä nopeammin. Voit lisäksi ryhmitellä suosikkituotteitasi kokoelmiin, esimerkiksi Michelin talvirenkaat, jolloin näet näihin kokoelmiin kuuluvat tuotteet samalla sivulla.

 

Hinnoittelutyökalu käyttöösi

Halutessasi voit käyttää verkkokauppaa myös hinnoittelutyökaluna. Voit määrittää tuotteille haluamasi loppuasiakashinnat, joilla myyt itse tuotteet eteenpäin. Kun valitset käyttöösi Loppuasiakashinnat-näkymän, ostohinnat ja alennukset piilotetaan.