Rengaspalvelut

en bild

OPTIMAALINEN RENKAIDEN HALLINTA

Tarjoamme seuraavia työ- ja teollisuuskoneiden huoltopalveluita:

- kaikki asennukset

- korjaukset

- suolatäytöt

- nastoitukset

- 24h rengasrikkopalvelu

 

Yksi yhteyshenkilö

Nimitämme yrityksellesi yhden yhteyshenkilön, joka oppii tuntemaan liiketoimintasi ja tilanteesi perusteellisesti ja tietämään siten tarpeesi. Tunnemme myös raskaimmatkin työkoneet, joten voimme tarjota teknistä konsultointia: alustan, nopeuden, kuorman ym. perusteella voimme neuvoa, mitkä renkaat ajoneuvoon sopivat parhaiten. Näin voimme maksimoida renkaidesi käyttöiän ja minimoida kustannukset.

 

Seuranta ja ennalta ehkäisevät tarkastukset

Seurantajärjestelmästämme saamme yksityiskohtaisia tilastoja, joiden avulla voimme yhdessä suunnitella ajoneuvojesi huollot ja korjaukset. Yhdessä ennalta ehkäisevien tarkastusten (ilmanpaineen, kuvion syvyyden, pyörien suuntauksen ja tasapainotuksen tarkastukset) kanssa järjestelmä auttaa meitä minimoimaan ajoneuvojesi seisonta-ajan, jotta saat niistä mahdollisimman suuren hyödyn ja toimintasi on mahdollisimman kannattavaa.

 

Nopeaa rengashuoltoa paikan päällä

Seisonta-aikojen minimoimiseksi voimme tarjota renkaiden huollot ja korjaukset myös omissa tiloissasi. Tai jos esim. työmaalla sattuu rengasrikko, tulemme paikalle ja varmistamme, että ajoneuvosi on taas käyttökunnossa mahdollisimman pian. Näin tulonmenetykset pysyvät mahdollisimman pieninä. Katso tästä lisää.

Tukkuasiakkaat /kuluttajat/renkaat/palvelut/ajanvaraus /kuluttajat/yksityisasiakkaiden_jarjestelmasivu/kirjaudu_sisaan

Kirjaudu sisään

Ajanvaraus

Ajanvarauksen tai ajanvarauksen muutoksen yhteydessä on valittava ensin palvelupiste. Näin on tehtävä, vaikka olisit jo saanut tiedon renkaanvaihtoajasta.

Valitse palvelupiste

Kuluttajat

Täällä voit ostaa renkaita ja nähdä tilaushistoriasi.

Kirjaudu