Maatalousyrittäjät

en bild

AMMATTIMAINEN HUOLTO-OHJELMA

Maatalouden ajoneuvoihin kohdistuvat vaatimukset ovat yhtä ainutlaatuisia kuin yrityksesikin. Rengas- ja vanneratkaisujen asiantuntijoina tiedämme, kuinka tärkeää sinun tarpeidesi tunteminen on. Kehitämme yhteistyössä sinun kanssasi konseptin, jonka avulla ajoneuvojesi käytettävyys ja taloudellisuus saavuttavat ihanteellisen tason. Euromaster tarjoaa ammattimaisen huolto-ohjelman, johon kuuluu neuvontaa ja tukipalveluita paikan päällä sekä edullista logistiikkaa.

 

Yksi yhteyshenkilö

Nimitämme sinulle yhden yhteyshenkilön, joka oppii tuntemaan liiketoimintasi ja tilanteesi perusteellisesti ja tietämään siten tarpeesi. Ajoneuvoasiantuntemuksemme on laaja, joten voimme tarjota teknistä konsultointia: alustan, nopeuden, kuorman ym. perusteella voimme neuvoa, mitkä renkaat ajoneuvoon sopivat parhaiten. Näin voimme maksimoida renkaidesi käyttöiän ja minimoida kustannukset.

 

Seuranta ja ennalta ehkäisevät tarkastukset

Seurantajärjestelmästämme saamme tietoja, joiden avulla voimme yhdessä suunnitella ajoneuvojesi huollot ja korjaukset. Yhdessä ennalta ehkäisevien tarkastusten (ilmanpaineiden, kuvion syvyyden, pyörien suuntauksen ja tasapainotuksen tarkastukset) kanssa järjestelmä auttaa meitä minimoimaan ajoneuvojesi seisonta-ajan, jotta saat niistä mahdollisimman suuren hyödyn ja toimintasi on mahdollisimman kannattavaa.

Tukkuasiakkaat /kuluttajat/renkaat/palvelut/ajanvaraus /kuluttajat/yksityisasiakkaiden_jarjestelmasivu/kirjaudu_sisaan

Kirjaudu sisään

Ajanvaraus

Ajanvarauksen tai ajanvarauksen muutoksen yhteydessä on valittava ensin palvelupiste. Näin on tehtävä, vaikka olisit jo saanut tiedon renkaanvaihtoajasta.

Valitse palvelupiste

Kuluttajat

Täällä voit ostaa renkaita ja nähdä tilaushistoriasi.

Kirjaudu