Huolehdi renkaistasi

Ta hand om dina däck

SÄÄSTÄ AIKAA, RAHAA JA VAIVAA

Uusien renkaiden hankkiminen ei välttämättä ole yhtä hauskaa kuin uuden auton ostaminen. Siksi uudet renkaat kannattaa yrittää pitää hyvässä kunnossa mahdollisimman pitkään. Monesti renkaiden kuluminen johtuu huolimattomuudesta: renkaiden ilmanpainetta ei pidetä riittävänä, niitä ei tasapainoteta tai kulunutta venttiiliä ei vaihdeta.

Tärkeintä on tarkistaa ilmanpaineet. Renkaiden kulumista voi ehkäistä tarkistamalla ilmanpaineet joka toinen viikko tai kerran kuussa. Oikeat paineet ovat erityisen tärkeät ajettaessa pitkiä matkoja tai silloin, kun autolla ajetaan usein moottoritiellä.

Ilmanpaineet kannattaa tarkistaa silloin, kun rengas on kylmä (samanlämpöinen kuin ympäristö). Muutoin painelukema saattaa olla virheellinen. Jos aiot ajaa vaikkapa Helsingistä Rovaniemelle, ilmanpainetta täytyy ehkä muuttaa matkan aikana.

Talvella on hyvä huomioida, että renkaassa oleva ilma puristuu kokoon kylmällä. Jos renkaan ilmanpaine on 2,0 bar 20 asteen ympäristön lämpötilassa, se on 8 asteen lämpötilassa 1,9 bar ja –20 asteen lämpötilassa vain 1,6 bar.

Helpoimmin huollat renkaasi antamalla Euromasterin huolehtia niistä. Renkaiden säilytykseen tarkoitettu rengasparkkimme on huolellisesti suunniteltu. Sinun ajoturvallisuutesi ja -mukavuutesi varmistamiseksi olemme ajatelleet paljon muutakin kuin pelkkää säilytystä. Rengasparkki säästää sinut myös raskaalta renkaiden nostelulta, ja autotalliin tai varastokomeroon jää enemmän tilaa. Renkaiden säilytyspalveluun kuuluvat

- säilytys asianmukaisissa tiloissa

- vakuutus säilytyksen aikana

- renkaan kuntotarkastus (kuvion syvyys, kuluminen, venttiilit)

- halutessasi renkaiden ja vanteiden pesu ja tasapainotus

Tukkuasiakkaat /kuluttajat/renkaat/palvelut/ajanvaraus /kuluttajat/yksityisasiakkaiden_jarjestelmasivu/kirjaudu_sisaan

Kirjaudu sisään

Ajanvaraus

Ajanvarauksen tai ajanvarauksen muutoksen yhteydessä on valittava ensin palvelupiste. Näin on tehtävä, vaikka olisit jo saanut tiedon renkaanvaihtoajasta.

Valitse palvelupiste

Kuluttajat

Täällä voit ostaa renkaita ja nähdä tilaushistoriasi.

Kirjaudu