Michelin-kesärenkaat

MICHELIN – PARAS RENGASVALINTA

Hanki Michelinit ja lähde Neste Ralliin

Ostaessasi sarjan vähintään 17-tuumaisia Michelinin kesärenkaita, saat kaupan päälle rallipassin Neste Ralliin (arvo 75 €). 16-tuumaisten tai pienempien renkaiden ostajille tarjoamme lipun lipun Neste Rallin Harjun kaupunkierikoiskokeeseen (arvo 25 €).

Lue lisää kampanjasta ja osta renkaat

 

****

Michelin-renkaiden laatu ja käyttöikä saavat autonomistajilta erinomaiset arvosanat. Koska Michelinin kesärenkaat sopivat useimpiin ajoneuvoihin erinomaisesti, se on yksi autonvalmistajien eniten suosimia merkkejä.

Michelin-renkaiden erinomainen liikkuvuus parantaa turvallisuutta ja suorituskykyä ja tekee ajamisesta nautittavampaa. Jatkuvat innovaatiot, läheinen yhteistyö maailman johtavien autonvalmistajien kanssa sekä menestys moottoriurheilussa ovat osoittaneet, että Michelin on suuren suorituskyvyn renkaiden asiantuntija.

Michelin-kesärenkaat ovat saatavilla myös verkkokaupastamme!

 

Nyt Micheliniltä mullistava uutuus: CrossClimate on kesärengas, joka tarjoaa turvalliset ajo-ominaisuudet varhaisesta keväästä myöhäiseen syksyyn!

 

Michelin_CrossClimate_web.png

 

 

CrossClimate-rengas tarjoaa

- erinomaiset ajo-ominaisuudet kesäkeleillä niin kuivalla kuin märälläkin tiellä

- turvallisuutta keväästä syksyyn asti, sillä rengas selviää turvallisesti keväisestä takatalvesta ja syksyn ensilumista

- vastinetta rahalle: kesärenkaan pitkä käyttöikä säästää talvirenkaita

Lue CrossClimate-renkaasta lisää tästä linkistä.

Tästä voit katsoa CrossClimate tv-spotin.

 

Michelin on tuonut markkinoille myös toisen uutuusrenkaan, uuden sukupolven Pilot Sport 4:n. Urheilullinen rengas on tarkoitettu Michelin_Pilot_Sport4_web.jpgsuorituskykyisiin autohin, ja se tarjoaa:

- turvallisuutta

- pitkää käyttöikää

- polttoainetaloudellisuutta

 

 

Huippu-uutuudet nyt saatavana Euromasterilta, tervetuloa tutustumaan! Katso lähin palvelupisteesi tästä.

 

*****

 

Michelinin tavoite on olla yksi maailman johtavista renkaiden valmistajista. Tähän se pyrkii innovaatioiden, laadukkaiden tuotteiden ja palveluiden, kestävän kehityksen edistämisen sekä uusien, asiakkaiden tarpeisiin suunniteltujen palvelujen avulla. 

MichelinTotalPerformance.jpg

Yritys kehittää tuotteitaan jatkuvasti Michelin Total Performance -strategian avulla, jonka keskeinen tavoite on parantaa renkaan ominaisuuksia suorituskyvyn kaikilla osa-alueilla ilman kompromisseja.

 

Lisätietoja Michelinistä sekä Michelin-kesärenkaista osoitteessa www.michelin.fi

 

Michelin-kesärenkaat

Henkilöautoon: CrossClimate, Energy Saver+, Primacy 3, Pilot Sport 4

Suv-autoon: Latitude Tour HP, Latitude Sport 3

Pakettiautoon: Agilis+, Agilis Camping

 

Onnittelemme virkeää 70-vuotiasta!

Michelin on toiminut Suomessa jo 70 vuoden ajan, ja yrityksen historiaan on mahtunut monta mielenkiintoista vaihetta. Lue lisää Michelinistä tästä linkistä.

Tukkuasiakkaat /kuluttajat/renkaat/palvelut/ajanvaraus /kuluttajat/yksityisasiakkaiden_jarjestelmasivu/kirjaudu_sisaan

Kirjaudu sisään

Ajanvaraus

Ajanvarauksen tai ajanvarauksen muutoksen yhteydessä on valittava ensin palvelupiste. Näin on tehtävä, vaikka olisit jo saanut tiedon renkaanvaihtoajasta.

Valitse palvelupiste

Kuluttajat

Täällä voit ostaa renkaita ja nähdä tilaushistoriasi.

Kirjaudu