Yritysautot

en bild

HUOLETTOMUUTTA ALHAISIN KUSTANNUKSIN

Euromaster on hyvä yhteistyökumppani myös yrityksille, jotka omistavat autonsa itse. Huolehdimme yritysten kaikista renkaidenhallintatarpeista ja samalla pidämme kustannukset kurissa. Tavoitteemme on aina minimoida asiakkaan kustannukset ja tehostaa liiketoimintaa, oli kyse sitten henkilö- tai pakettiautoista.

 

Huolettomuutta alhaisin kustannuksin

Pyrimme tarjoamaan asiakkaillemme huolettomuutta alhaisin kustannuksin mm. keskitetyn laskutuksen avulla. Tarjoamme myös samat tuotteet ja palvelut kaikissa palvelupisteissämme ympäri Suomea.

 

Yksi yhteyshenkilö

Yhteyshenkilön avulla opimme tuntemaan tarpeesi ja pystymme toimittamaan ajoneuvoillesi sopivat renkaat. Avullamme myös rengaskustannukset pysyvät alhaisina. Seurannan avulla pystyt valvomaan kalustoasi ja varmistamaan, että pidämme lupauksemme niin rengaskäytäntöjen kuin sovittujen hintojenkin osalta. Lisäksi seurantapalvelu auttaa pitämään kustannukset kurissa sekä vähentää ja helpottaa hallinnointia.

 

Aina lähettyvillä

Meillä on palvelupisteitä ympäri Suomea, joten renkaiden vaihto onnistuu helposti ja nopeasti ja kustannukset pysyvät alhaisina. Lisäksi tarjoamme paikallisia renkaidensäilytyspalveluita, jotka helpottavat renkaiden hallintaa ja lisäävät ajoneuvojen hyötyastetta. Lupaamme myös, että huolletut renkaat sopivat aina autoihisi. Rengassesonkien aikana tarjoamme myös mahdollisuuden renkaiden asennukseen myös asiakkaan tiloissa.

 

Haluatko lisätietoja? Ota yhteyttä yhteyshenkilöösi tai lähimpään Euromaster-palvelupisteeseen!

 

 

 

 

 

 


  

Tukkuasiakkaat /kuluttajat/renkaat/palvelut/ajanvaraus /kuluttajat/yksityisasiakkaiden_jarjestelmasivu/kirjaudu_sisaan

Kirjaudu sisään

Ajanvaraus

Ajanvarauksen tai ajanvarauksen muutoksen yhteydessä on valittava ensin palvelupiste. Näin on tehtävä, vaikka olisit jo saanut tiedon renkaanvaihtoajasta.

Valitse palvelupiste

Kuluttajat

Täällä voit ostaa renkaita ja nähdä tilaushistoriasi.

Kirjaudu