Pinnoitus

KOLME SYYTÄ VALITA EUROMASTERIN PINNOITUSTUOTE

Kustannukset

Renkaan pinnoituskustannukset ovat huomattavasti pienemmät kuin uusien renkaiden ostaminen (pinnoitus maksaa noin 60 % uusien renkaiden ostohinnasta).

 

Renkaan elinkaari pitenee

Kuluneiden renkaiden elinkaarta voidaan pidentää.

 

Ympäristön varjeleminen

Pinnoittaminen mahdollistaa rungon käyttämisen uudelleen. Rungon laadusta ja ajo-olosuhteista riippuen samaa runkoa voi käyttää yhden tai useamman kerran (Suomessa kuorma-auton renkaiden pinnoituskerroin on keskimäärin 2,5). Pinnoituksessa renkaan pintakuvio voidaan valita käyttötarpeen mukaan.

Euromasterin pinnoittamolla on ECE 109 -hyväksyntä, mikä tarkoittaa, että renkaat testataan väsytyskokeella. Pinnoitamme Porin pinnoittamossa kuorma- ja linja-auton renkaita, maansiirtokoneiden sekä teollisuusajoneuvojen renkaita. Myönnämme pinnoittamillemme renkaille takuun virheettömistä raaka-aineista ja pinnoitustyöstä, ja käytämme vain sellaisia raaka-aineita, joiden valmistuksessa ei ole käytetty haitallisia korkea-aromaattisia öljyjä.

Käytämme pinnoituksessa ainoastaan runkoja, jotka täyttävät täysin niiden pinnoituskelpoisuudelle asetetut laatukriteerit.

Pinnoittamisen vaiheet ovat: runkotarkastus, raspaus, kolojen avaus, korjaus, liimaus, kolojen täyttö, remmin leikkaus, kasaus, säkitys, alipaineistus, paisto, lopputarkastus ja viimeistely.

 

Euromasterin kuorma- ja linja-auton renkaiden pinnoitustuoteluettelo löytyy tästä. 

 

Kuorma- ja linja-auton renkaiden pinnoitustuotteemme ovat:

- Recamic

  E - Maantiekuljetukset

  A - Moottoritie ja pitkän matkan kuljetukset

  U - Taajamaliikenne

  Y/H - Maasto ja työmaaliikenne

- Newlife

- Noktop

- Galgo

- Michelin Remix

 

Lisätietoja saat yhteyshenkilöltäsi!

Tukkuasiakkaat /kuluttajat/renkaat/palvelut/ajanvaraus /kuluttajat/yksityisasiakkaiden_jarjestelmasivu/kirjaudu_sisaan

Kirjaudu sisään

Ajanvaraus

Ajanvarauksen tai ajanvarauksen muutoksen yhteydessä on valittava ensin palvelupiste. Näin on tehtävä, vaikka olisit jo saanut tiedon renkaanvaihtoajasta.

Valitse palvelupiste

Kuluttajat

Täällä voit ostaa renkaita ja nähdä tilaushistoriasi.

Kirjaudu