Nokian HKPL 7 SUV
255/60 R17 110T


Varmaa pitoa ja jämäkkää kestävyyttä

- huippuluokan pito vaihtelevissa olosuhteissa

- vakaa ja jämäkkä ajotuntuma

- vaativaan SUV-käyttöön optimoitu kestävä rakenne

 

Renkaassa pettämätön pito yhdistyy poikkeukselliseen kestävyyteen ja tarkkaan, nautinnolliseen ajotuntumaan. Suorituskykyisissä ja raskaissa SUV-autoissa tasapainoisten pito-ominaisuuksien hallinta on olennaista. Erityisesti sivuttaispito on tärkeä, jotta korkean ajoneuvon ohjautuvuus ja vakaus säilyvät myös nopeissa ääritilanteissa. Hakkapeliitta 7 SUV:n erinomaista sivuttaispitoa parantavat renkaan olkapäiden maasturikäyttöön räätälöidyt porrastetut sohjokiilat, jotka tuovat lisäturvaa ja etenemiskykyä vaativiin olosuhteisiin.

 

Urheilullinen rengas toimii erinomaisesti lumella ja paljaalla tiellä. Ääritilanteissakin vakuuttavan pidon lisäksi laadukkaan SUV-renkaan ajotuntuma on tarkka, looginen ja tasapainoinen. Pintamalligeometrian ansiosta rengas ei tukkeudu lumesta tai sohjosta vaan puhdistuu helposti ja kykenee etenemään vaivattomasti myös syvässä lumessa.


Branch-FI029 0 St
Branch-FI051 0 St
Branch-FI023 0 St
Branch-FI059 0 St

On varastossa

Toimitusaika : 3 päivää

Ei sis. kierrätysmaksua eikä asennustyötä Kysymyksiä? Ota yhteyttä lähimpään palvelupisteeseen.
Tukkuasiakkaat /kuluttajat/renkaat/palvelut/ajanvaraus /kuluttajat/yksityisasiakkaiden_jarjestelmasivu/kirjaudu_sisaan

Kirjaudu sisään

Ajanvaraus

Ajanvarauksen tai ajanvarauksen muutoksen yhteydessä on valittava ensin palvelupiste. Näin on tehtävä, vaikka olisit jo saanut tiedon renkaanvaihtoajasta.

Valitse palvelupiste

Kuluttajat

Täällä voit ostaa renkaita ja nähdä tilaushistoriasi.

Kirjaudu