Nokian HAKKA GREEN
155/65 R14 75T

C C 70dB

Luonnollisesti turvallinen rengas pieniin ja keskikokoisiin perheautoihin

Ylivoimaisen ympäristöystävällinen

Huippuluokan turvallisuutta märille teille

Kiitettävä kulumiskestävyys

Nokian Hakka Green -kesärengas on ympäristöystävällinen, ja pidoltaan ja ajotuntumaltaan ylivoimainen rengas hallitsee luotettavasti kesän kaikki olosuhteet. Erittäin alhainen vierintävastus kertoo, että Hakka Green pyörii kevyesti polttoainetta ja ympäristöä säästäen.*

Pohjoisen vaihteleviin keleihin kehitetty ainutlaatuinen  renkaankulutuspintasekoitus on turvallisuuden ja ympäristöystävällisyyden taidokas yhdistelmä.

Renkaalla myös ajaa entistä pidempään, ja se on hiljainen ajettava. Nokian Renkaiden patentoiman uransyvyysmittarin (DSI – Driving Safety Indicator) lisäksi renkaissa on myös vesiliirtovaroitin. Sen pisarasymboli häviää neljän millimetrin jälkeen ja muistuttaa kasvaneesta vesiliirtoriskistä.

 

* Nokian Hakka Greenin vierintävastusta on alennettu 15 % edeltäjästään Nokian Hakka H -testivoittajarenkaasta, mikä tarkoittaa lähes 3 % pienempää polttoaineenkulutusta.

A B C D E F G
A B C D E F G
70dB

Branch-FI051 0 St

On varastossa

Toimitusaika : 3 päivää

Ei sis. kierrätysmaksua eikä asennustyötä Kysymyksiä? Ota yhteyttä lähimpään palvelupisteeseen.
Tukkuasiakkaat /kuluttajat/renkaat/palvelut/ajanvaraus /kuluttajat/yksityisasiakkaiden_jarjestelmasivu/kirjaudu_sisaan

Kirjaudu sisään

Ajanvaraus

Ajanvarauksen tai ajanvarauksen muutoksen yhteydessä on valittava ensin palvelupiste. Näin on tehtävä, vaikka olisit jo saanut tiedon renkaanvaihtoajasta.

Valitse palvelupiste

Kuluttajat

Täällä voit ostaa renkaita ja nähdä tilaushistoriasi.

Kirjaudu