Tule Euromaster-yrittäjäksi

TERVETULOA MAHDOLLISUUKSIEN MAAILMAAN

Euromaster on yksi Suomen suurimmista rengasliikkeistä. Meillä on palvelupisteitä kaikkiaan yli 80 ympäri maata (joista runsas 20 on partner-yrityksiä), mutta tavoitteemme on yhä vahvistaa palvelupisteveriostoamme. Tule mukaan Euromaster-yrittäjäksi kasvamaan kanssamme!

 

ENEMMÄN ASIAKKAITA

Saat jo olemassa olevien yritysasiakkaidemme kautta lisää kauppaa. Tämän lisäksi kaikkialla maassa toimivan yritysasiakastiimimme työ uusasiakashankinnassa on käytössäsi, ja hyödyt ostoissasi koko Euromasterin ostomäärästä. Voit tarjota myös palveluitamme asiakkaille, esim. kuluttajapuolella nettikauppamme sekä online-ajanvarauksen, ja raskaan kauluston asiakkaille 24h rengasrikkopalvelun.

 

TUKI JA TIETOTAITO

Euromasterin yrityskoko ja pitkä kokemus rengasalalla auttaa sinua monella tavalla. Tavoitteemme on yksinkertaisesti tehostaa toimintaasi ja auttaa yrityksesi kannattavuuden ylläpitämisessä. Tarjoamme mm. koulutusta, mahdollisuuden tavata muita rengasalan ammattilaisia kokouksissa ja muissa tilaisuuksissa sekä myynninohjausjärjestelmän käyttöösi palvelupisteessäsi.

 

MARKKINOINTITUKI JA VAHVAT TUOTEMERKIT

Euromaster on osa Michelin-konsernia, ja tuotevalikoimassamme on alan vahvimmat tuotemerkit, jotka kaikki tuntevat ja joihin kaikki luottavat. Teemme vuosittain kaksi vahvaa sesonkikampanjaa, joiden näkyvyydestä saat tietysti osasi Euromaster-yrittäjänä. On myös mahdollista saada lisätukea oman palvelupisteesi markkinointiin.

 

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä toimitusjohtaja Carl Segercrantziin, puh. 040 563 1377.

Tukkuasiakkaat /kuluttajat/renkaat/palvelut/ajanvaraus /kuluttajat/yksityisasiakkaiden_jarjestelmasivu/kirjaudu_sisaan

Kirjaudu sisään

Ajanvaraus

Ajanvarauksen tai ajanvarauksen muutoksen yhteydessä on valittava ensin palvelupiste. Näin on tehtävä, vaikka olisit jo saanut tiedon renkaanvaihtoajasta.

Valitse palvelupiste

Kuluttajat

Täällä voit ostaa renkaita ja nähdä tilaushistoriasi.

Kirjaudu