• Tuotteet
  • Varaa aika
  • Ostoehdot

Ostoehdot

Euromasterin verkkomyymälästä tilattaessa ostajan täytyy olla täysi-ikäinen tai hänellä on oltava huoltajansa suostumus. Verkkomyymälästä ostettujen tuotteiden hintaan kuuluu aina renkaiden allelaitto ostajan valitsemassa palvelupisteessä. Jos Euromaster pakottavista syistä joutuu muuttamaan toimitusaikaa ja varattua vaihtoaikaa, asiakkaaseen otetaan yhteyttä uuden asennusajan vahvistamiseksi. Jos asiakkaan tilaamia tuotteita ei voida toimittaa luvatussa ajassa, tarjoamme tilalle toista tuotetta tai mahdollisuutta rahojen palautukseen. Kuluttajalla on oikeus purkaa kauppa, jos hän ei mahdollisen myöhästymisen sattuessa hyväksy ehdotettua uutta toimitusaikaa. Kaupan purkautuessa, hyväksyttyjen reklamaatioiden yhteydessä ja asiakkaan käyttäessä palautusoikeuttaan palautamme rahat 30 päivän kuluessa.

Palautusoikeus

Yksityisasiakkaidemme ostoksille myönnetään takuu ja sopivan renkaan takuun mukainen palautusoikeus. Takuusta on vastuussa tuotteen valmistaja. Euromaster pidättää itsellään oikeuden pitää maksetut maksut, jos asiakas jättää saapumatta varattuun aikaan. Euromaster vastaa tuotteiden kunnosta ja laadusta siihen saakka, että asiakas on noutanut ne. Euromaster pidättää oikeuden kieltäytyä palautuksesta, jos tuotteet ovat vaurioituneet. Mahdollisiin reklamaatioihin sovelletaan kuluttajansuojalakia. Mahdollisissa riitatilanteissa noudatamme Suomen kuluttajaviranomaisten antamia suosituksia.

Tilausvahvistus

Suomen Euromaster Oy pidättää oikeuden hyväksyä tilaukset. Seuraava koskee erityisesti, mutta ei ainoastaan​​, autoja joissa on TPMS (rengaspaineiden valvontajärjestelmä). Useimpiin TPMS:llä varustettuihin autoihin, pystymme toimittamaan osia ja tekemään järjestelmän vaatiman ohjelmoinnin, mutta näistä johtuvat kulut lisätään tilausvahvistuksen summaan. Sen lisäksi saatat tarvita uuden ajan, koska työ vaativampi ja osia on enemmän. Mikäli luulet, että autosi TPMS saattaa vaikuttaa tilaukseesi, kannattaa varmistaa asia lähimmästä palvelupisteestämme. Kun olet tehnyt tilauksen, näytölle tulee tilausvahvistus. Tulosta se ja tuo se mukanasi palvelupisteeseen. Jos haluat, että otamme sinuun yhteyttä muulla tavoin, ilmoita tästä yhteystiedoissasi.

Tukkuasiakkaat /kuluttajat/renkaat/palvelut/ajanvaraus /kuluttajat/yksityisasiakkaiden_jarjestelmasivu/kirjaudu_sisaan

Kirjaudu sisään

Ajanvaraus

Ajanvarauksen tai ajanvarauksen muutoksen yhteydessä on valittava ensin palvelupiste. Näin on tehtävä, vaikka olisit jo saanut tiedon renkaanvaihtoajasta.

Valitse palvelupiste

Kuluttajat

Täällä voit ostaa renkaita ja nähdä tilaushistoriasi.

Kirjaudu