Valitse oikeat renkaat

Muista renkaiden valinnassa ainakin nämä asiat

  • Älä käytä kesällä talvi- tai kitkarenkaita. Voi olla houkuttelevaa ajaa renkaiden viimeiset käyttökilometrit kesällä, mutta talvirenkaiden ominaisuudet ovat kesäkeleillä HUOMATTAVASTI huonommat kuin kesäajoon suunnitelluilla kesärenkailla.
  • Valitse renkaat huolellisesti. Kesärenkaiden valinta on vähintään yhtä tärkeää kuin päätös siitä, hankitko nastarenkaat vai nastattomat kitkarenkaat. Kunkin mallin alkuperäisrenkaat ovat yleensä parhaat kyseiselle automallille. Muut rengasmallit on kehitetty jälkimarkkinoille, ja vaikka ne näyttävät samalta, niiden ominaisuudet eivät välttämättä ole samat.
  • Uusia renkaita ostettaessa rahan säästäminen saattaa olla houkuttelevaa. Turvallisen ajon kannalta tuntemattomien ja testaamattomien renkaiden hankkiminen ei kuitenkaan ole järkevää. Huomioi myös, että kalliimmat premium-renkaat kestävät yleensä huomattavasti halpoja renkaita pidempään.
  • Tarkista, mitkä renkaat sopivat nimenomaan sinun autoosi. Jotkin mallit voivat olla kaikkea muuta kuin sopivia. Euromasterin verkkokaupassa voit etsiä autoosi sopivat renkaat rekisterinumeron perusteella.

 

Euromasterilta löydät kattavan valikoiman renkaita kaikissa hintaluokissa. Meiltä esimerkiksi Michelin, BFGoodrich ja Tigar:

 

Michelin_logo    *****  laatua ja kestävyyttä

 

BFGoodrich_logo

   ****  hyvä hinta/laatusuhde

 

Tigar logo        ***  edullinen vaihtoehto

 

Katso tarkemmin verkkokaupastamme tai tule käymään lähimmässä palvelupisteessämme! Euromasterin rengaspalvelu auttaa mielellään kaikissa rengasasioissa.

 

 

 

 

Tukkuasiakkaat /kuluttajat/renkaat/palvelut/ajanvaraus /kuluttajat/yksityisasiakkaiden_jarjestelmasivu/kirjaudu_sisaan

Kirjaudu sisään

Ajanvaraus

Ajanvarauksen tai ajanvarauksen muutoksen yhteydessä on valittava ensin palvelupiste. Näin on tehtävä, vaikka olisit jo saanut tiedon renkaanvaihtoajasta.

Valitse palvelupiste

Kuluttajat

Täällä voit ostaa renkaita ja nähdä tilaushistoriasi.

Kirjaudu